Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz hogy a szub nők a hímsoviniszta elnyomó világ sajnálni való produktumai?
Köszi hogy a történetedet megosztottad velünk, nagyon tanulságos volt (remélem a személyeskedő, fröcsögő hímsoviniszták is tanultak belőle). Akkor úgy látszik nálad is lelki traumára vezethető vissza. :(
Egyébként már csak az a kérdés hogy mekkora a lelki traumás és az "így született" szub nők aránya egymáshoz viszonyítva, mert szerintem az előbbiek sokkal többen vannak.
Ja... 19 vagyok. Mivel ez a téma (az anál) eléggé kényes, hozzátenném, hogy igen, a férfiak rám erőszakolták, én meg benne voltam, mert ugye ezzel is megaláztak. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy minden férfi ezt teszi a nőjével, és amúgy is, én voltam az, aki egy szóval sem ellenkezett, mert nekem ez "kötelező". A mostani párommal egyáltalán nem csináljuk, mint írtam, ő nem erőlteti, szerintem nagyon nem is érdekli, én meg nem vágyom rá.
Szóval az én hibám is, hogy belementem másokkal, de azok a férfiak vadbarmok voltak. NEm minden férfi ilyen.
Elnézést, ezt csak azért akartam tisztázni, mert sokan ilyenkor nagyon... intenzíven reagálnak, ha az anál-téma felmerül. :D Ezért akartam tisztázni. :)
Ti honnan szeditek ezeket a pasikat?
Már nem azért, de én soha nem erőltetnék rá egy lányra semmit sem.
Viszont még nem is voltam eggyel sem.
Gyertek, hímsoviniszta társaim, fröcsögjük le a kérdezőt, ha ennyire akarja! Szerintem direkt erre élvez a kis........
:D :D :D :D :D
24# Te nem olvastad amit a 19# és 22# válaszában a nő írt? Milyen lelki gondjai voltak, hogy kihasználták és hogyan kényszerítették rá az anált? Ez csak egy példa volt de nagyon sok ilyen nő van.. Persze téged ez teljesen hidegen hagy saját magaddal foglalkozol, az empátiád nagyjából nulla, ez a kis beszámoló egyáltalán nem rendített meg csak nyomod a rengeteg XD-t meg a :D jeleket mint egy ovis..
Amúgy te hogyan lettél Mr Pofon? Anyukád adott egy fülest a napköziben mert nem etted meg a tejbegrízt?
Hékás... Én nagyon nem ezt akartam elérni a válaszaimmal. 19-es és 22-es vagyok.
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam, vagy ilyesmi, de én pont hogy azt akartam mondani, hogy nem minden férfi egy hímsoviniszta barom. Kifogtam ilyeneket, de nőknél is gyakori a radikális feminizmus, aminek nem sok köze van az eredeti női emancipációhoz, ezek már férfigyűlölők, nem pedig feministák. Ahogy férfiak között is van ilyen, úgy nők között is. Ezt inkább az emberek természete dönti el.
Azért is fogtam ki sok hülyét, mert a természetem az ilyeneket vonzotta, de a mostani párom semmit nem erőltet és nem uralkodik rajtam, mégis teljes értékű férfi, "hím", ha úgy tetszik. :)
Bocsánat, ha valamit nem írtam le érthetően, de a véleményem: SUB nőként mondom, hogy rengeteg olyan férfi szaladgál a világban, aki a párját magával egyenrangúnak gondolja úgy, hogy közben megmaradnak a női-férfi szerepek. NEm tudom, szerintem ez így jó. :)
NEm minden férfi hímsoviniszta, és soha nem is gondoltam, hogy így lenne.
<< Te nem olvastad amit a 19# és 22# válaszában a nő írt? Milyen lelki gondjai voltak, hogy kihasználták és hogyan kényszerítették rá az anált? >>
Azt is olvastam, hogy a vágyait használták ki. Nem tanították meg neki, hogy a vágyaihoz joga van, és olyan partnert keressen, aki megérti, és segíti, ne olyant, aki csak kihasználja.
<< Ez csak egy példa volt de nagyon sok ilyen nő van.. >>
Konkrét statisztikák??
<< Persze téged ez teljesen hidegen hagy saját magaddal foglalkozol, az empátiád nagyjából nulla, ez a kis beszámoló egyáltalán nem rendített meg csak nyomod a rengeteg XD-t meg a :D jeleket mint egy ovis.. >>
Érdekes, én meg úgy látom, hogy te vagy az, aki fröcsögsz és ismeretlenül ítélsz meg embereket, - de ez nálad nyilván az empátia magasiskolája.
<< Amúgy te hogyan lettél Mr Pofon? Anyukád adott egy fülest a napköziben mert nem etted meg a tejbegrízt? >>
Dom oldalamat tudatosan fejlesztettem. Szerintem azért, mert a saját szub vágyaim alapján megtanultam megérteni, elfogadni és átölelni a lányok hasonló szub vágyait is. Addig, éretlen fiatalként, nehezen viseltem, ha egy nőt "bántanak", még ha saját akaratából játékként is, mert fetisizáltam, magasabbrendűnek, sérthetetlennek tekintettem a nőket, saját sub oldalamból kifolyólag.
Mellesleg, anyám csakugyan vert, 16-17 éves koromig. Nagyon féltem azoktól az estéktől, amikor rossz jegyet hoztam haza. Különös, hogy annak a rettegésnek, gyomorszorító irtózatnak az emléke mindmáig bennem él, - magára a fájdalomra viszont csöppet sem emlékszem.
De mint mondom, a Dom hajlamomnak érett felnőttként ébredtem tudatára, és komoly munka volt elfogadtatni önmagammal, de ebben sokat segített a (szerinted nulla) empátiám szub a nők felé, tehát anyukámnak ehhez semmi köze.
Látod, Kérdező, nem mindig a férfiak a hibásak... Nálam is anyám volt az, aki tönkretett, és sajnos Mr Pofonnál is. De szerencsére ő talán valamelyest kilábalt ebből. :)
Valamint nem akarok kötekedni, de mintha nem vettél volna figyelembe mindent, amit leírtam, csak azt olvastad ki belőle, hogy nekem csak és kizárólag hímsovinisztákkal volt dolgom. A válaszom ennél több és mélyebb információkat tartalmaz, valamint nem győzöm hangsúlyozni, hogy a mostani párom nem ilyen.
Igen, vannak hímsoviniszták. De engem azért is aláztak meg, mert lehetett. Ezzel nem őket védem. Azt akarom mondani, hogyha azt mondom nekik pl, az análra, hogy márpedig NEM, akkor lehet, hogy hagyják a francba.
Sok lelki gondom volt igen, ezért vonzottam be ezeket a vadbarmokat, akiket férfinak nem is nevezek.
De bármikor körülnéztem, azt láttam, hogy sok férfi előzékeny, udvarias, a barátnőim áradoztak a pasijukról, hogy milyen csodás a szex velük...
És nem csak ezért, hanem alapból tudtam, hogy vannak épeszű férfiak, akik tisztelik a nőket, csak én fogom ki az ilyeneket (a már többször leírt okok miatt).
És csak szólok: lehet, hogy egy férfi alapból udvariasan közeledik hozzád, de hamar észreveszik, ha a nő nem tiszteli őket kölcsönösen ,és akkor nyilván nem fognak azzal a nővel hercegkisasszonyként bánni (nem azt mondom, hogy erőszakosak lesznek vele, mielőtt félreértenéd, hanem ez mondjuk a kommunikációban is megnyilvánulhat). A férfiaknak tisztelni kell a nőket, de a nőknek ugyanúgy viszont a férfiakat! És nem csak nemi alapon (már ezt is hányszor leírtam), hanem azért, mert ő egy embertársad. Remélem érted, mit akarok mondani.
Bocs, hogy megint ilyen hosszú választ írtam, de már nem tudom, hogyan védjem a férfiakat! :D
ÉS még annyi, Kérdező, hogy ezzel nem leszólni akarlak! Nyilván meg van az oka, hogy így viszonyulsz a férfiakhoz. Ezzel semmi gond nincs, annyi az egész, hogy megkeresed magadban az okot, és próbálsz kicsit nyitottabb lenni a környezeted felé, és nem csak azokat az információkat meglátni, ami a te alaptézisedet (a férfinem hímsoviniszta barmokból áll) alátámasztja.
Ha ez az ok sok rétegű, akkor sokáig tart ezen túllépni, én is évekig jártam pszichológushoz - de segített! :) Szerintem ezt az is bizonyítja, hogy képes voltam összejönni egy olyan férfival, aki tisztel. Ha nem fejlődök, megint egy "hímsoviniszta" mellett kötök ki.
Én sok szerencsét kívánok Neked! :)
#28, csak mellékesen Mr Pofon nemcsak Dom beállítottságú.
Ha jól emlékszek egyszer már leírta/bevallotta, hogy ő valójában switch, vagyis adni is szeret, meg kapni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!