Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok már abba, hogy milyen lenne a világ akkor, ha az imádkozósáskákhoz hasonlóan a nők is felfalnák a férfiakat párzás után?
Nem is tudom... nem vagyok imádkozósáska.
Amúgy meg, rengeteg állatfaj van és mindennek megvan a maga sajátossága. Most írjam azt, hogy a macskák, kutyák (meg jó pár, más állatfaj), saját magukat is nyalják?
A Gyakorin például kihalna az a kérdés típus, hogy "Lányok, nektek elég lenne egy X centis pénisz?" / Lehet a barátnőm terhes, ha csak 1 percig csináltuk gumi nélkül és ... / Szerintetek hány alkalom kell, hogy ne menjek el olyan hamar, és a barátnőmnek is legyen orgazmusa? / Szerintetek ribi vagyok, ha 21 évesen már kilenc pasival szexeltem? stb.
Ha jobban belegondolok, igazából annyi kérdés típus kihalna, hogy csak a leszbikusság és a homoszexualitás rovat pörögne, meg valószínűleg lehetne egyet nyitni "szexuális segédeszközök" címmel :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!