Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van barátnöm de én titokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnöm de én titokban lefeküdtem e prostival, ez most megcsalásnak számit?

Figyelt kérdés
barátnömnek nincs tul nagy melle, ennek a prostinak viszont hatalmas cicijei voltak, és muszáj volt kiprobálnom, ugyse derul ki soha, de am ez megcsalás? hisz ez csak egy prosti volt

2015. jún. 28. 18:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
a prostit azért nem csaltad meg a pároddal utána, ugye?
2015. jún. 29. 19:36
 22/37 anonim válasza:
96%

Undorító vagy! Kívánom, hogy a jövőben majd a feleséged pl ugyanezt csinálja meg veled minimum. Mindegy kivel fekszel le, az mindig megcsalás!!! A prostitól még valami jó kis kórságot is összeszedhetsz (amit te simán megérdemelnél), csak a barátnődet sajnálom, hogy egy ilyen szeméttel van együtt.

26/N

2015. jún. 30. 13:28
 23/37 A kérdező kommentje:
amúgy a legrosszabb az egészben az hogy amióta megtörtént a dolog a prostival, azóta csak azokon a hatalmas melleken jár az eszem mindig, annyira jó volt, ráadásul a barátnöm elött meg szinlelni kell, úgy kell tennem mintha odalennék azokért a pici cicikért, oké jobb mint a semmi de a nagyobb cici jobb sokkal, barátnömnek meg szinte melle sincs a prostihoz képest!
2015. jún. 30. 16:57
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kérdeztem. Mert ha arra jöttél volna rá, hogy mégis a kicsi a jó, akkor még hasznos is lett volna ez a túra.
2015. jún. 30. 18:28
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
én a kérdezővel bármelyik gyönyörű bnőt megcsalnám, imádom, ahogy felb**zta itt néhány ember agyát, nem érdekel az se, ha nincs melle, bár azért titokban bízom benne, h dagika, és vannak lógó csöcsei, el akarom kapni a seggét, és megtömni. :D
2015. jún. 30. 22:12
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Ne barátnőre "gyúrj" magadat alázd meg ennyire! Így névtelenül mutasd meg ezt a kiírt kérdést a barátnődnek és kérdezd meg az ő véleményét , minek tartja ő azt , amikor valakinek a bizalmával , szeretetével ilyen módon és ilyen ok miatt visszaélnek! Menj el hímringyónak és megszabadulsz a kételyedtől...a barátnőd meg tőled! Remélem , utódod soha az életben nem lesz! Sem olyan aki tőled fogan , sem egyéb. Ne próbáld ki,hogy egy gyerek lelkében (is) mekkora törést okoz az , ha ilyen jellemtelen , akaratgyenge ösztönlény példáját látja majdan.
2015. jún. 30. 22:28
 27/37 A kérdező kommentje:
Pedig én sok gyereket fogok csinálni, szaporodni fogok, most már csak azért is!
2015. júl. 1. 18:43
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka, hogy a barátnőddel akarsz maradni, ha nem kívánod már annyira?
2015. júl. 1. 18:48
 29/37 anonim ***** válasza:
Ti most komolyan nem veszítek észre, h csak szívat titeket???
2015. júl. 1. 18:57
 30/37 A kérdező kommentje:
Nem szivatok én senkit se, csak addig tartom meg ezt a csajt amig nem találok egy szép nagymellű csajt magamnak, ha ez megvan kidobom ez már tuti!
2015. júl. 1. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!