Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnöm de én titokban lefeküdtem e prostival, ez most megcsalásnak számit?
a nagy f**zt próbáltad már, mert engem le is cummanthatnál most már, de nem b*zin! :D
amúgy, ha más volt az irányítószáma, akkor se megcsalás úgy tudom.
Emberekben bízni 10-es? melyik világon élsz te?? nem lehet senkiben, ezt nem tanítják a suliban, szóval elmondom ezt a nagy titkot neked. :)
Az ilyennek kívánom tiszta szívemből, hogy soha az életben ne legyen senkije, senkije akire támaszkodhatna és akire számíthatna, na meg persze, akibe belerakhatja a farkát.
Nem elég, hogy undorító módon megcsalod, még van pofád megkérdezni, hogy ez most megcsalás-e, hisz ez csak 1 prosti, és akkor mindehhez társul a szánalmasan nevetséges nagy indok, miszerint neked muszáj volt kipróbálnod, mert a barátnődnek nincsenek túl nagy mellei. Micsoda egy gusztustalan, utolsó féreg vagy.
Remélem téged is elhagy majd a barátnőd, mert nincs túl nagy farkad :/ Gyökér.
Ha közben felhők voltak az égen, akkor bocsánatos bűn!
Feloldozlak fiam!
Ha felásod a kertem!
Ez egy örök dilemma.
A jelenlegi magyar társadalomban lassan semmi nem számit megcsalásnak.Mindenki kefél mindenkivel, és közben a másikat hurrogják le, hogy mit képzelsz.Ri..ik és himringyók gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!