Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Van párom, most a szülőknél lakunk mert könnyebb így gyűjteni, viszont most elég ritka a szex, nagyon nagyon ritka. már beszéltem vele erről , de mindig csak azt mondja változtat, aztán megerőszakolom kb a szex miatt és megint egy jó ideig semmi. Gondolkoztam, hogy veszek egy vibrátort, csak kérdés, hogy neki hogy esne az ha egy vibrátorral cserélem le. Elötte nem voltak ilyen dolgok, hogy kevés lett volna, csak mióta itt lakunk. Biztos zavarja, hogy itt vannak a szülei stb..de akkor sincsen szex ha nincsen itthon senki éppen... 4,5 éve vagyunk együtt.

21/l

2015. jún. 5. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy vibrátor biztosan nem megcsalás. De attól még rosszul eshet neki. De ő tehet róla.
2015. jún. 5. 12:23
 2/12 A kérdező kommentje:
nyílván nem úgy értem, hogy szószerint. de azért végül is nem vele csinálom
2015. jún. 5. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy megcsalas. Vedd meg. Lehet meg tetszeni isfog hogy van jatekszeretek :)
2015. jún. 5. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:
amikor felhoztam akkor azt mondta, nem kell nekem vibrátor...azóta eltelt 1,5 hónap is 2szer csináltuk
2015. jún. 5. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindnekepp vegyel...lehet ugy eszbekap!
2015. jún. 5. 12:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg, és úgy várd haza, hogy játszol vele :) Hatásos
2015. jún. 5. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz az ha beszerzel vibrátort. De szerintem semmiképp se tartsd titokban előtte, mert akkor úgy érezheti, hogy "lecserélted".
2015. jún. 5. 12:37
 8/12 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2015. jún. 5. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:
mi is sajnos elég kevésszer tudunk szexelni, illetve kevesebbszer, mint ahányszor szeretnénk. Az én páromat pl kifejezetten izgatja, ha megemlítem neki hogy maszturbálok, mikor nem vagyunk együtt, és ez fordítva is igaz. Viszont azt nem tudom, hogy milyen hatást keltene egy vibrátor, mert engem egyáltalán nem hoz lázba a gondolata. De lehet, hogy egy próbát megér, szerintem megcsalásnak nem számít.
2015. jún. 5. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
A vibrátor nem megcsalás. De elgondolkodtál-e azon, hogy biztosan csak a szülők miatt nem akar veled dugni? 21 éves vagy, négy és fél éve vagytok együtt. Akkor nem is volt más szexuális partneretek? Talán az a dolog nyitja, hogy megunt, nem izgatod már.
2015. jún. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!