Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire számít perveznek? Több, mint 12 éve élek egy férfival. Már azóta férj és feleség vagyunk. De titokban régi fehér pamut bordázott harisnyát hord. Ha bármit is kérdezek róla ideges lesz.
hogy titokban? nem látszik ki a nadrág alól?
egyébként egy torzulás, de ha különben kedves veled, figyelmes, szeretitek egymás, tud dolgozni normálisan, talán még elviselhető. Valami elakadás a gyerekkorból, amit pszichológus talán fel tudna oldani. Csak az a baj "ideges lesz", hogy ezek az elakadások úgy működnek, hogy gátolják a gyógyítást. Valami olyan van a tudat mélyén ilyenkor: ez legalább "én" vagyok.
Lehet több oka, de van ilyen (para)filia is (nem csak pedofilia lètezik ès a 95%uk teljesen ártalmatlan, sőt sokszor az ember se tudja hogy egy adott szexuális szokása nevesìtve van mint filia.)
Amúgy tizes skálán ez egy nagy egyes, szinte emlìtèsre se mèltó.
Tanácsom, hogy kicsit nèzz utána ezeknek a szexuális dolgoknak neten, ès ülj le vele beszèlni èreztetve hogy elfogadod ìgy ès megèrted.
Például olvasd el ezt a fórumot elejétől végéig. Egyik kedvenc példám ruhafétisekre. (A hoxa oldalon magad is kezdhetsz ilyen témát, ott talán többen, és okosabbakat is tudnak válaszolni.)
Szerintem csak fazos. Ha perverz lenne, akkor finomharisnyat hordana. Azert szegyelloskodik, mert mint lathatod a sajat peldadbol, hogy megbotrankozik rajta a vilag. Kerdem en miert is? Berki Krisztian jarhat cicanaciba az egesz orszag szeme lattara, csak egy fazos ferfiember nem vehet fel pamut harisnyanadragot? Nem ertem.
Amugy csak szolok, hogy a 21.sz-ban elunk. Mar normalis nylon harisnyat is gyartanak ferfiaknak (izles kerdese). [link]
Ne okozz a ferjednek buntudatot ... semmi rosszat nem csinal es foleg nem egy pamutharisnyaban.
Fétis dolog lehet, van akinek a fehér nylonharisnya a fétise, másnak más. Elég fura, ha titkolni tudja, hisz csak pár vagytok, ha tudja hogy tudod, akkor nem értem miért titkolja, úgy is veszi fel, hogy nem láthatod?
Igazából le kellene vele beszélni ezt és talán neki is jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!