Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mit szólnátok ahhoz, ha megtudnátok, hogy egy (vagy több) lány a ti képeitekre masztizik? Felháborodnátok? Kiakadnátok?
Figyelt kérdés
Ennek a kérdésnek a fordítottja már gyakran felbukkant az oldalon, vagyis hogy a lány képeire történik az önkielégítés. És gondoltam, hogy rátok, fiúkra és gondolni kell néha (mármint nem úgy, hanem amúgy). Szóval a kérdés adott.2015. máj. 27. 23:30
31/36 anonim válasza:
felajánlanám neki, hogy e kelljen mesztizni...
32/36 anonim válasza:
Min kéne felháborodnom? Azon, hogy "szexuális tárgyként" tekint rám?
Ugyan. Tele az élet olyan helyzetekkel, amikben csak néhány tulajdonság számít, a többivel nem foglalkozunk. Ha én vagyok a maszti "tárgya", az annyit jelent, hogy valószínűleg jól állok azzal a tulajdonsággal, ami ilyenkor számít (a szexuális vonzerő).
Szóval elismerés, hízelgő.
#22, tökmindegy, hogy az esetem-e, vagy sem. Miért akarnánk egymástól bármit is?
24/F
33/36 anonim válasza:
34/36 anonim válasza:
#32: csak a korábbi válaszokra reagálva jött elő. :D
35/36 anonim válasza:
Jogos! Elég gyorsan elsiklottam a korábbi "hozzám jöhet"-válaszok felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!