Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Volt már ilyenben részetek? Nagy pénisz?
Figyelt kérdés
Lányok érdekelne hogy volt már rá példa?Rokon,ismerős,vagy akár idegennek ?Szexnél vagy pl öltözködésnél más esett, villantott,vagy láttad s meglepődtél a 'nagy' méretén?2015. máj. 27. 22:44
1/9 anonim válasza:
Szerencsére nem. Nekem elég a normál, nem fájdalmat akarok átélni.
3/9 anonim válasza:
Mi az a saláta punci?Mert nekem eddig mindegyik tetszet de a saláta nem hangzik túl jól.
4/9 A kérdező kommentje:
A Nagy méretet a péniszre gondoltam nem pedig a saláta puncira:)
2015. máj. 27. 23:13
5/9 anonim válasza:
A saláta punci az mindig nagy? Érdekes. Kinek van itt saláta puncija?
6/9 anonim válasza:
Láttam már nagy péniszt.Nem írom ki hogy kiét.
7/9 anonim válasza:
Bár fiú vagyok, de elmondom.
A legjobb lány barátom nálam volt, fel akart netre tölteni egy képet, és mikor bejön egy külön ablak, hogy kiválassza a képet, az a mappa jött be, ahol van pár képem az intim testrészemről.
Gyorsan elkattintott, nagyon meglepődött és zavarba jött elég rendesen (ezt mondta is/én is zavarba jöttem). Piros lett a fejünk, picit megizzadt, majd ittunk vizet. :)
9/9 anonim válasza:
Béna tudom ,de amikor a netről felszedek számomra szimpatikus fiúkat és skype-on el kezdünk vetkőzni rengetegszer volt, hogy meglepődtem a srác méretén ,vagy a szép formájától. De 2 barátomnak is volt hatalmas pénisze (a 18cm is az;) ,amin csodálkoztam.. de azt nehéz szájba venni.(ne értsen félre senki ez nem hirdetés..privátra nem válaszolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!