Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 20:15
1/122 anonim válasza:
Én csak 1 férfivel voltam, 19 cm.
2/122 anonim válasza:
Én még csak eggyel találkoztam, 17 cm. Tökéletes :)
4/122 anonim válasza:
15 cm volt a legkisebb de érdekes volt mert kettő fiúval csináltam és a másiknak vagy 19 centis volt hát csak azzal foglalkoztam. aztán volt 17 centis is 16-is olyan 16 17 18 az átlag
5/122 anonim válasza:
olyan 15-16 korul volt a legkissebb, a legnagyobb kb 19 cm volt :)
6/122 anonim válasza:
mikro 12cm-es volt a legkisebb és egyben a legrosszabb, átlagos 17cm-es volt a legnagyobb és egyben legjobb.
7/122 anonim válasza:
12 cm a legkisebb - katasztrófa volt, semmit se éreztem, a gumi leesett róla.
22 cm a legnagyobb - katasztrófa volt, rohadtul fájt.
volt egy pasim, neki 20 cm volt, az tökéletes volt számomra:)
8/122 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Jöhetnek még. :)
2015. máj. 26. 20:48
9/122 anonim válasza:
Hogy ide nem járnak teszkós alkamazottak...
Vagy menjek a 13 centimmel én a teszkóba? :O
10/122 anonim válasza:
most itt miért kell lepontozni?? ezt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!