Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! Mekkora volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 26. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
16%
A helyzet az hogy volt három 14-6 cm-es partnerem és szörnyű volt! Már a látványtól is kiábrándultam! Aztán nem tudtak kielégíteni. Alig éreztem hogy dolgoznak bennem. A mostani párom, mellesleg 2 éve már! Ő tökéletes és 22 cm van neki. Annyira jól megvagyunk hogy még le is mértem neki egy orál előtt.
2015. máj. 28. 23:39
 22/122 anonim ***** válasza:
74%
a pasimnak 17 cm, de szeretem őt, így nem ezt nézem, h mekkora
2015. máj. 28. 23:44
 23/122 anonim ***** válasza:
44%
bena aki nem tudja hasznali.....14 cm de nem maradtam vele szegyenbe spha...27/F
2015. máj. 29. 11:07
 24/122 anonim ***** válasza:
77%

Hihetetlen mennyi hulyeseget ossze birnak hordani sokan :D

16/4,5 vagyok es nem hogy panasz nem volt soha ra, hanem minden no imadta kb es 80%-nak bizonyos pozban meg nagy is volt... Es ez azegyen,de ossze sem tudnam szamolni hany nővel voltam... De olyannal h vkinek ez kicsi lenne...fura h sosem botlottam.

Illetve itt mindenkinek mmre vobalracsozott retinaja van?? Vagy honnana francbol tudjatok iig a mereteket?? Csak mert kb 100 nobol akivel volt dolgom 2-3 ha kerdezte a meretet. Bar ha ide latogat tobb ezer no vegul is lehet pont a valaszt adok centivel dugnak :/ :D

Nagyon viccesek :)

Akinek 22tol indul az elet..hat vagy mutans vagy olyan dagadt h nem lehet hozza ferni :))

Ismerek egy csajt aki eltunteti a 25 centis mubrokit siman de akkorakat elvez egy atlag faroktol h ajjajj ..

Szoval sok itt a hiba...akinek van sze*ualis kulturaja az tudja h aki a mereten lovagol, o agyban még tinedzser.

2015. máj. 29. 13:40
 25/122 anonim válasza:
75%

Exemnek 14 cm volt. Borzasztó volt. De nem a mérete, hanem hogy nem tudta használni! Nem elégített ki vele, nem volt orgazmusom.

Jelenlegi páromnak 16 cm. Szuper vele! Tudja használni, érzi hogy mit kívánok.

Szerintem nem a meret a lényeg, hanem hogy hogyan használják :)

2015. máj. 29. 15:26
 26/122 anonim ***** válasza:
70%
én tudom, mik a kezem, markom méretei centiben, így ahhoz viszonyítva meg tudom mondani a méretet :)
2015. máj. 29. 16:11
 27/122 anonim ***** válasza:
31%
Hát akkor 12cm-es rövid és 3,5cm vékony mikropénisszel nem sok esélyem van.. Jó megtudni ezt így, de legalább tudom, miért. Nem ítélem el azokat a nőket akik leírják, hogy számít a méret, mert ez így igaz. Ilyen kis sz@r mérettel csak maszatolni tudsz, semmire nem jó, simán dobnak miatta, vagy rosszabb esetben félrekúrnak.
2015. máj. 29. 19:33
 28/122 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora undorító kamus emberek járnak ide, hogy 17 cm kicsi neki stb.... 16,5/5 soha nem hagyott még cserben, nem tudom hány nővel voltam sokkal..., érdekes egyiknek se számított hogy mekkora mert csak élvezett.... rohadtul nem számít a méret, ha ügyes vagy a kis ujjadal is ki tudod elégíteni a nőt.... ennyi
2015. jún. 1. 22:59
 29/122 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok! :) Srácok, kérlek hagyjátok kibontakozni a csajokat, ha leírják amit tapasztaltak azt nem kell egyből kamunak gondolni. Nincsenek olyan hihetetlen számok. :)
2015. jún. 3. 21:08
 30/122 anonim ***** válasza:
82%

Nincsenek hihetetlen számok? Itt mindenkinek extra mérete van :D pedig a statisztika szerint 13,5 cm az átlag farok, itt a gykn 18!

sok kamus majom jár ide trollkodni

2015. jún. 5. 20:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!