Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
Hihetetlen mennyi hulyeseget ossze birnak hordani sokan :D
16/4,5 vagyok es nem hogy panasz nem volt soha ra, hanem minden no imadta kb es 80%-nak bizonyos pozban meg nagy is volt... Es ez azegyen,de ossze sem tudnam szamolni hany nővel voltam... De olyannal h vkinek ez kicsi lenne...fura h sosem botlottam.
Illetve itt mindenkinek mmre vobalracsozott retinaja van?? Vagy honnana francbol tudjatok iig a mereteket?? Csak mert kb 100 nobol akivel volt dolgom 2-3 ha kerdezte a meretet. Bar ha ide latogat tobb ezer no vegul is lehet pont a valaszt adok centivel dugnak :/ :D
Nagyon viccesek :)
Akinek 22tol indul az elet..hat vagy mutans vagy olyan dagadt h nem lehet hozza ferni :))
Ismerek egy csajt aki eltunteti a 25 centis mubrokit siman de akkorakat elvez egy atlag faroktol h ajjajj ..
Szoval sok itt a hiba...akinek van sze*ualis kulturaja az tudja h aki a mereten lovagol, o agyban még tinedzser.
Exemnek 14 cm volt. Borzasztó volt. De nem a mérete, hanem hogy nem tudta használni! Nem elégített ki vele, nem volt orgazmusom.
Jelenlegi páromnak 16 cm. Szuper vele! Tudja használni, érzi hogy mit kívánok.
Szerintem nem a meret a lényeg, hanem hogy hogyan használják :)
Nincsenek hihetetlen számok? Itt mindenkinek extra mérete van :D pedig a statisztika szerint 13,5 cm az átlag farok, itt a gykn 18!
sok kamus majom jár ide trollkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!