Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
15-16, a legnagyobb 24.
23N, bi
"legalább különbözőt hazudnának :D :D D"
Igen :D :D
Szerintem nem akkora dolog ez a téma, mint amennyire egyesek itt felfújják. Én is tudom a saját méreteim, akkor miért gáz, ha a srácéra is kíváncsi vagyok? Természetesen nem ez alapján választok párt, le se nézek vagy ki se dobok senkit miatta... Nem a méret a lényeg.
Egyébként csak eggyel volt dolgom eddig, az 13 cm hosszú és 6 cm körmérete. Nem gondolom se kicsinek, se nagynak, enyém és kész. :D
18/L
12-13 még átlagnak számít.
Mi is ezt mondjuk, hogy nem nagy dolog. De sajnos a nők csinálnak belőle nagy problémát.
legkisebb: 15cm Borzalmas volt.
Legnagyobb: 23cm. Nagyon jó volt. Nagyon fájt de nagyon jó volt. Sokat nyögtem.. De super volt. És több mint 5 órán keresztül tolta a seggembe és még utána is akartam de majd nem elszakadt a segg lyukam. És előröl is super jóó volt. És 22cm-nél kisebbel azóta nem csináltam.
legkisebb: 11 cm
legnagyobb: 23cm
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!