Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
15 évesen jöttem össze egy 22 éves sráccal, neki volt a legnagyobb (22 cm) és elég vastag is volt. Vele vesztettem el és a szex szerintem vele is volt a legjobb.
Én nem hittem el hogy mekkora, ezért lemértem.
Aztán volt egy 16 cm-es srác, vele se volt rossz a szex. Csak még mindig az első vezetett.
Aztán volt egy 20 cm-es, vele is baromi jó volt.
Legutolsó kapcsolatomban 14 cm volt a méret, látványra is kicsinek tűnt, nála orgazmusom sosem volt. Habár pont őt szerettem a legjobban. (mármint csak szájjal és kézzel tudtam elmenni.)
legkisebb 11 cm-es volt, ügyesen tudta használni volt amikor sikerült elélveznem :) a legnagyobb pedig 21cm-es volt ő is ügyesen használta, de mindenáron tövig akarta betenni így néha rohadtul fájt
19/L
ha kicsinek látjátok és rossz volt vele akkor mit méricskéltek rajta nem értem
nekem mondjuk 18/4,7 cm
ez minden nőnek tökéletes volt
szerencsém van ezzel
de csajoktol amit hallottam az nálam is 13 cm től 22 cm ig terjedt de a hosszabb ak már fájt mindnek :-o :-(
legkisebb: 3cm. igen, jól olvastad : D egyéjszakás kalandnak indult, de a srácról kiderült, hogy hát mikropénisze van. de hát azzal nem is volt dolgom igazán, lévén 3cm-el behatolni sem lehet, szóval szex nem volt.
legnagyobb: 19-20 lehetett talán, és az nekem már túl sok volt. a 15-16 teljesen megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!