Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
Off:
#66 Én 13,5cm/4,3cm ugyan ezt csináltam öt évig az exemmel és a barátnőjével.
Egy trió és anál szex fan. ;)
és tudja és tudja és tudja.
mindenki centire tudja
kibazott férgek :-)
Nyugi, én nem tudom centire pontosan :D
Csak nagyjából visszaemlékeztem, az első(!) alkalmam egy kb... 10-11 cm körülivel lehetett. Nem volt jó sajnos, és szerintem nem feltétlen azért, mert "nem olyan nagy", egyszerűen nem tudta használni, bénáskodás volt az egész. Így utólag visszagondolva csak nevetek az egészen, mert tényleg zöldfülűek voltunk. Na meg persze sajnálom, hogy így alakult az elsőm. Nem volt egy nagy élmény :\ A "legnagyobb" pedig... olyan 15-16 lehetett (kezem arasz mértéke alapján:D). Az egy egyéjszakás volt buli után, azért élveztem annyira, és akkor nem is fájt, másnap viszont szörnyű volt. Elég szűk típus vagyok, van egy vibrátorom (18cm), és kb háromnegyede fér csak be. Nyilván azért is fájt akkor az az egy alkalmas dolog is. Mindenesetre csak lesek az ilyen nagyobb számok láttán, hogy ők miből vannak, hogy az a mennyország :D Hát jó, kinek mi..
22/L
Vicces, hogy minden női válaszolónak a legnagyobb farokkal rendelkező partnere 22cm-vel volt megáldva :)
Vegyetek elő egy mérőszalagot és nézzétek meg mekkora 22 cm, mondjuk fektessétek le az asztalra. Egy átlagos méretű nőnek az alkarjának a hossza :)
En ezt nem ertem...vagy 100 novel voltam es soha semmelyiknel nem volt meroszalag de meg csak szoba se hoztak, h akkor mennyi az annyi..
Most akkor h van ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!