Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 20:15
91/122 anonim válasza:
Eddig csak két fiúval voltam.
Az egyikük 14-15 centi volt, a jelenlegimé 18.
92/122 anonim válasza:
90es, egy szex, több szex, tökmindegy, nem ugyanaz az atmoszféra amiről beszéltem
93/122 anonim válasza:
szegyen amit a kicsi farkuak muvelnek :P
amiert kicsi azert lehet azt is jol hasznalni ,,,,vagyis nekem 14 cm...de meg 1 csaj sem panaszkodott.....pedig tul vagyok 100. on is.....
94/122 anonim válasza:
Kedves egészségedre! Nemibeteg gondozót remélem sűrűn látogatod, a 100 csajoddal együtt.
95/122 anonim válasza:
2 pasival voltam. Az egyik 11 cm a másik 15 cm volt. A kisebbel sokkal jobb volt a szex. 20/
97/122 anonim válasza:
Akivel szex is volt, olyan 14 cm körüli, a legnagyobb 24cm körüli. Viszont volt olyan ami 17-18 lehetett, de brutál vastag volt, punciba nem is volt kényelmes. Popsiba ok.
Mellesleg nem kell vonalzóval mászkálni, én tudom a hüvelykujjam és kisujjam közti távolságot, onnantól sokat nem lehet tévedni.
98/122 anonim válasza:
ma 23:02
Mekkora kamugépek írnak ide Jézusom, pont hogy seggbe kibírhatatlan a nagyobb. A szemmértéked meg valszeg egy kalap szar mint minden nőnek, hiába hiszed ilyen jónak.
99/122 anonim válasza:
23.38, mindenki másképp tágul, popsiba meg is lehet engem öklözni...lassan, zselével, olyan 10perc alatt bent van; de punciban a bejáratnál fáj a vastagabb pénisz is, a hosszú nem, az a legjobb. Tájékozódj már mielőtt beszélsz/írsz és ne a saját anatómiádból indulj ki. Nincs baj a szemmértékemmel sem. És kb ugyanannyi nőnek jó a szemmértéke, mint ahány férfinek.
100/122 anonim válasza:
Nem méricskéltem őket, de a legkisebbet nem éreztem. 10-12 cm lehetett kb., de inkább az volt a baj, hogy vékonyka volt. A legnagyobb úgy 18-19 cm körül lehetett, a körmérete is elég nagy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!