Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mekkora volt a legkisebb és legnagyobb pénisz amivel dolgotok volt?
14 a legkisebb a 19 a legnagyobb.
Mégis a 14-es volt a legjobb,pedig körül is volt metélve. Nagyon jól bírta a srác,előtte jó hosszú előjátéknak köszönhetően baromira felizgultam,és könyörögtem,hogy tegye már be,de csak húzta az agyam,és teljesen kikészültem tőle,lehet,hogy ezért is volt ennyire jó. Pedig nem ment be tövig.
19L
Nekem 666 cm, de ez sem elég a nőknek. :(
Üdv.: Sátán
Nekem legkisebb kb 11-12cm
Legnagyobb 26 cm kb (mielőtt belekotne valaki,fekete fiú volt) elölről élveztem addig amig megnem próbálta tövig benyomni..utánna atvaltottunk popsira, az már jobb volt :)
Nagyon durvák itt a nők.
Észrevettétek ?
Úgy beszélnek mintha minenki 10/10-es csaj lenne...
Amúgy itt vágják a flegma lányok, hogy aki esetleg bénázott, annak mi lenne ha adnátok egy kis önbizalmat ?
Krvára nehéz betenni úgy, hogy azt se tudod hova kéne, mikor kb 14-16 éves vagy és szűz...
Szóval ne játszátok már az eszeteket, 120 kommentelőből kb 5 lehetett jó csaj, és abból is 4 flegma.
12 centi a legkisebb, 17 a legnagyobb. Tuti, hogy valami ufó vagyok, de sokkal jobb volt a 12 centi a 17nél. Valószínű, mert nagyobb hangsúlyt fektetett a technikára a srác, jobban odafigyelt rám. Vele volt elsőnek hüvelyi orgazmusom pl. A 17 centi meg nekem sok volt, legalábbis nem igazán foglalkozott azzal az akkori párom, hogy nekem hogyan lenne jó igazán, néha fájt is, amit csinált (lassan tágulok, türelem kell hozzám).
A lényeg, hogy nem kéne mások lelkébe belegázolni csak azért, mert kisebb van nekik. Vannak, akiknek pont ez a teshezálló.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!