Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kinek van punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek van punci piercingje?

Figyelt kérdés

Milyen piercingetek van (hol és milyen ékszer), hány évesek vagytok, hány évesen csináltattátok, és milyen érzés?

Arra gondolok, hogy izgat-e amikor dolgoztok vagy mentek az utcán, illetve szex közben? Vagy csak optikailag izgató, nem jelent plusz érzést?

2015. máj. 27. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért, szeretnél csináltatni magadnak?
2015. máj. 27. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék, és pont azért, mert szeretnék csináltatni. Egyébként azt olvastam, hogy lehet érezni :)
2015. máj. 27. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan csajom, akinek volt és elég felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Szóval a látvány nagyon izgató, de szex közben csak hátráltat. Bárki bármit is mond, vigyázni kell rá szex közben, nagyon könnyen sérülést lehet vele okozni...hiába van legömbölyítve!!! Tapasztalatból írom nem a levegőbe beszélek.

Amikor meg túl vagy az első "sérülésen" utána mindig arra koncentrálsz nehogy még egyszer bekövetkezzen.....szóval ha teheted ne próbálkozz vele!!!

A köldök piercinget imádom....az jöhet!!! :)

37F

2015. máj. 27. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem christina volt, az a szeméremdombon van. nem volt semmilyen izgató hatással, csak tetszett (amíg ki nem szakadt) amúgy a nyelvemben, számban, orromban és a köldökömben van még ékszer.
2015. máj. 27. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 28. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 28. 12:57
 7/9 anonim válasza:
Nekem is van es imadom :)
2015. aug. 18. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek volt, onnantól fogva szinte lehetetlen volt csúcsra juttatnom akárhogy is próbálkoztam. :S Nem tudom pontosan milyen van neki, tehát a pontos nevét, de azt igen, h piercing nélkül szex során 2-3 alkalommal is el tudott élvezni mire aztán én is.
2015. aug. 18. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem lesz
jan. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!