Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk / Lányok, nektek mi a véleményetek egy lányról ha van piercingje és tetoválása?
Attól függ hol és milyen. Orrban karika hihetetlenül ocsmány és az is ha a füle széle van telenyomva. Nem vagyok oda a piercingekért egyáltalán.
Tetkókból viszont van sok jó és ízléses.
Tetoválás ne legyen, szerintem egy lányon nem mutat jól. Piercing nagyon kevés lánynak áll jól szóval az kockázatos. A köldök-piercing viszont rendben van azzal nincs gond. 1-2 lánynak jól áll az orr-piericng is de nem soknak, a legtöbb lányon borzalmasan néz ki. Szemöldök, száj, nyelv kilőve. Amit fülbe szoktak csinálni az nem tudom hogy piercingnek számít-e. Nem a fülbevalóra gondolok hanem amit a porcba csinálnak feljebb. Na az még jól néz ki.
Szóval összességében nincs vele baj ha illik a lányhoz de sajnos nem sokhoz illik.
Személy szerint nekem nem igazán jön be, viszont rengeteg fiúnak tetszenek például a tetovált lányok. :)
19F
Attól is függ,hogy milyenek,mit jelképez számukra.
De amúgy a stílust bírom.
20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!