Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Mit szólnátok ahhoz, ha megtudnátok, hogy egy (vagy több) lány a ti képeitekre masztizik? Felháborodnátok? Kiakadnátok?
Kb. úgy meglepődnék, mintha gomba módra elszaporodnának itt az olyan kérdések, hogy:
Fiúk, férfiak! Nektek elég lenne egy 13 cm hosszú hüvely? Ekkorával már lehetne nektek orgazmust okozni? De őszintén!
Fiúk, véleményeznétek a csiklómat? Szerintetek elég nagy?
Képet privátban küldök annak, aki kéri!
Csak fiúk írjanak! :-)
Na, azért nem egészen úgy van ám kedves Kérdező, mint gondolná!
Igazából nagyon ledöbbennék tőle, majd átverésnek gondolnám az egészet, és 1 szót se hinnék el belőle.
T. Vera, nem rossz amit írtál, de akkor is kételkedve fogadnám a hírt, majd nem tudom miért, de eszembe jutna az éhes disznó makkal álmodik közmondás.
"Na és mi lenne akkor, ha olyan nőről tudnátok meg, aki nem az esetetek, sőt, rondának tartjátok, vagy csak szimplán ellenszenves? Csak hogy kicsit letörjem a lelkesedést... :D"
A szatyor csodákra képes.
Szerintem teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki az adott lány, mindenképp bóknak venném, és jól esne.
Természetesen, ha egy olyan hölgyről tudom meg, aki még nekem is tetszik, akkor biztosan felvetném a hancúr lehetőségét. :)
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!