Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek túlzásba viszem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzásba viszem a korom ellenére? A többi lent.20/F

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, van barátnőm, akivel jól megvagyunk, egy héten általában 3-szor szexelünk, leginkább hétvégén, mert hétköznap sok elfoglaltságunk van, tanulás stb., illetve nem is tudunk mindig találkozni. A heti 3-szori szex mellett én rendszeresen végzek önkielégítést, napi szinten, napi 1 mindig megvan. Ő nem tud erről. Úgy érzem nem viszem túlzásba, nem vagyok függő, mert jól esik, kevésbé vagyok feszült, ellazít, ha kiverem, illetve azért is csinálom mert szükségét érzem, folyton "kanos" vagyok, pedig fiatalabb koromban (16-17-18-19) elég volt a heti 3 alkalommal történő maszturbáció. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Köszi a válaszokat!

2015. máj. 27. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem túlzás. Ha neked ez jól esik, áldásom rád.
2015. máj. 27. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóan csinálom én is! 26/F
2015. máj. 27. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ami termelődik, annak ki kell jönni, normális.
2015. máj. 27. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Noha nem vagyok híve a párkapcsolat mellei maszturbációnak, ez még belefér.
2015. máj. 27. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is mostanában kaptam rá jobban az önkielégítésre, de szerintem teljesen okés ha nem viszed túlzásba, és hát ez még nem az a szint, ami túlzásnak mondható.:)

17L

2015. máj. 27. 17:48
 6/6 anonim válasza:

Ne aggódjon, fiatalúr, semmi probléma, én napi 2x 3x is nyomom, közben persze még barátnő is. Húsz éves koromban napi 5x is kellett néha. (Nem kamu, ez van.)

42/F

2015. jún. 15. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!