23 éves korom ellenére még mindig nagyon küzdök a pattanásokkal. Nektek, hogy múltak el?
Főként az államon és az orcámon jönnek elő. Nagyon mélyek és hetek alatt gyógyulnak piros foltot hagyva maguk után, melyek hónapok alatt szívódnak fel.
A kozmetikusom az egyik legjobbnak számít, ő is adott rá sok készítményt, de semmi nem használ.
Az étkezésemre nem lehet fogni, mert nem eszek olajos, zsíros dolgokat és édességet is nagyon ritkán.
Mi lehet a baj? Küzd valaki hasonlóval? Mit tesztek ellene?
2.vagyok
Igen háziorvosnál voltam vele, ő adott beutalót laborba vérvételre és pajzsmirigy ultrahangra, ezzel a két lelettel mentem vissza hozzá, és akkor kaptam a gyógyszert.
Azt mondják, ha súlyosabb, akkor endokrinológiára is elküld,de az nekem nem kellett. Azóta fél évente kell mennem laborba pajzsmirigy ellenőrzésre, de a gyógyszert nem kell folyamatosan szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!