Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sok hetero pár szinte már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?

Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.

2012. nov. 20. 20:19
 81/111 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem: belőlem 96% van, belőled meg max 4%.

Szerintem inkább te vagy a 4%. A legtöbb embert nem érdekli az egész. A családom, barátaim, ismerőseim pedig kifejezetten mellettem állnak. Gondolom sok meleg van így.

A legtöbb ember kiáll az egyetemes emberi jogok mellett.

2012. nov. 21. 14:24
 82/111 anonim ***** válasza:
100%

"Azonkívül ultra toleráns is vagyok, és rengeteg meleg ismerősöm van. Van közeli meleg rokonom kettő is. Két uncsitesó."

Szegények.

Mit tennél, hogy az unokatestvéreid elhoznák a párjukat egy családi összeröffenésnél és a gyerekeid látnák? Megvernéd őket is?

2012. nov. 21. 14:27
 83/111 anonim ***** válasza:
100%

"Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sőt iszonyatot vált ki egy egészséges emberből."

Tévedsz, ez a beteg (homofób) ember jellemzője. Én már kigyógyultam. Te is ki tudsz, csak akarni kell.

39F

2012. nov. 21. 14:28
 84/111 anonim ***** válasza:
78%
Szerencsére a családom nagyon kulturált, az egyik meleg uncsitesóm elhozta a fiúját is a családba, senki egy rossz szót sem szólt még a hátuk mögött sem. Nagyon toleráns emberek vagyunk. Viszont nem is smároltak a családi ebédnél.
2012. nov. 21. 14:29
 85/111 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy csoport alapvető emberi jogait akarod elvenni és ezt hangoztatod az igenis gyűlöletbeszéd.
2012. nov. 21. 14:30
 86/111 anonim ***** válasza:
100%

14:29

Fogadjunk, hogy kifejezetten haverokként viselkedtek, nehogy nekik támadj.

Nem lehet kellemes dolog kontrollálni a mozdulataikat csak azért, mert egyeseknek nem tetszik, hogy láthatóan egy párt alkotnak.

2012. nov. 21. 14:33
 87/111 anonim ***** válasza:
83%

14:24 Engem sem érdekel az egész. Hitetlenkedni fogsz, de több meleg embert ismerek szerintem mint te magad. Rokonaim, tanáraim, tanítványaim és barátaim között felülreprezentáltak a melegek. Akik egyébként kifejezetten kedvelnek engem. Mert teljesen természetesen, normálisan viszonyulok hozzájuk.

De most arról beszélgetünk, hogy a nyilvános megjelenés kívánatos-e a társadalomban vagy nem.

2012. nov. 21. 14:34
 88/111 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg az, hogy jogom van megfogni a párom kezét, megpuszilni, ha akarom közterületen.

Senki nem tehet semmit. Nincs semmilyen törvény, ami tiltja. Nem is lehet, mert az ENSZ meg az EU nem is hagyná.

2012. nov. 21. 14:36
 89/111 anonim ***** válasza:
0%

#85: te megértetted a zenehallgatás példáját?

A közszeméremsértés nem tartozik az alap emberi jogok közé.

2012. nov. 21. 14:37
 90/111 anonim ***** válasza:
100%

14:34

Szóval így tudsz befolyásolni embereket, hogy tanár vagy?

Próbálkozz csak. Előbb-utóbb úgy kirúgnak, mint a pinty.

2012. nov. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!