Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?
Sok embernek lehet, hogy a heteroszexuális viselkedés nem tetszik. Tiiiiccccsuk beee!!!
Én meg még mindig utálom a salátát. :)))
Tiiiiccccsuk beee!!
A melegek nem vesznek el tőled semmilyen jogod. Nem tudod tudományosan bizonyítani az ellenkezőjét.
Az, hogy nem tetszik, az más kérdés. Nekem se tetszik sok minden, de egy közösségben meg kell tanulnunk tolerálni egymás dolgait egészen addig, amíg azok nem sértenek törvényt. Tudtommal a homoszexualitás legális.
Ha nem bírsz másokkal együtt élni, költözz ki az erdőbe.
A homoszexuális viselkedés mutogatása közerkölcsöt sért, továbbá sérti a gyermekek azon jogát, hogy heteroszexuális társadalomban nőjenek fel.
Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sőt iszonyatot vált ki egy egészséges emberből. Ne mutogassátok magatokat és békében élünk egymás mellett.
A múltkor láttam egy irdatlanul csúnya nőt.
Szegény nagyon rusnya volt, miközben ott sétálgatott csak úgy a Rákóczi úton.
Nem volt egy szép látvány. Tiltsuk be, hogy kilépjen az utcára? vagy tegyük kötelezővé a zacskó viselését?
Van egy rossz hírem: belőlem 96% van, belőled meg max 4%. Szerinted ki fog kiköltözni az erdőbe, a 96% vagy a 4%?
Ráadásul foglalkozásomnál fogva számos csatornán tudom csak én egymagam emberek ezreit befolyásolni. :)
14:13
Te most fenyegetsz?
Próbálkozz. Majd gyűlöletbeszédért fel leszel jelentve.
"A homoszexuális viselkedés mutogatása közerkölcsöt sért"
Mutass egy jogszabályt, ami ezt leírja.
"sérti a gyermekek azon jogát, hogy heteroszexuális társadalomban nőjenek fel"
Sőt. Azt a jogát is sérti, hogy egy zsidó mentes társadalomban nőjön fel. Hol az árja faj?
Képzeld romák is élnek itt.
14:13
mért akarsz ártani ennyire másoknak?
Mért akarod mindenáron tönkretenni meleg honfitársaidat?
Mi ez az iszonyat gyűlölet?
"Értsétek meg, két szerelmes férfi kézenfogva viszolygást, undort, sőt iszonyatot vált ki egy egészséges emberből. Ne mutogassátok magatokat és békében élünk egymás mellett."
Csatlakozom az előttem szóló egyikéhez. Belőlem a káposzta vált ki undort, ha meglátom a konyhában a négy fal között. Az pedig felettébb felháborító, hogy piacnapokon még az utcán is árulják. Tiltsuk be a zöldségek természetes megnyilvánulását! Alakítsuk meg az anti-zöldség pártot! Csírájában fojtsuk el a káposztatársadalom kialakulását!
De amúgy nincs bajom a káposztával, nah, csak ne jöjjön ki a hűtőből a négy fal közül.
Undorító vagy. Még be is ismered, hogy befolyásolhatod az embereket. Gusztustalan! Persze csak azt lehet befolyásolni, aki nem rendelkezik saját véleménnyel...
Mivel fenyegettelek? Te akartál engem kiküldeni az erdőbe...
Gyűlöletbeszéd? Vicces lenne. Soha nem uszítottam senki ellen, sőt, az emberi jogokat védelmezem mindenhol. Azonkívül ultra toleráns is vagyok, és rengeteg meleg ismerősöm van. Van közeli meleg rokonom kettő is. Két uncsitesó. :)
De amiről most beszélgetünk, az egy fontos társadalmi kérdés. Miért nem próbálsz meg inkább beszélgetni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!