Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sok hetero pár szinte már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?

Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.

2012. nov. 20. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
83%

"a nyilvános melegkedés nem kívánatos és törvényileg üldözendő"

Ez aztán nem semmi. Ez még a Rákosi diktatúránál is durvább.

Legközelebb a szeplősöknek akarja majd megtiltani, hogy utcára lépjenek.

2012. nov. 20. 21:11
 32/111 anonim ***** válasza:
0%

Kézen fogva sétálás, vagy egy puszi a barát arcára?

Nem ezek a homoszexuális viselkedés jellemzői!

2012. nov. 20. 21:16
 33/111 anonim válasza:
91%
Mert Magyarország egy frigid és bigot ország, akik itt élnek ezt sajnos el kell fogadniuk...Ha valaki ezt nem bírja akkor tényleg jobb elmennie, mert itt egy szar élete lesz. Nyugat Európai városokban már nem botránkoznak meg ezen. Itthon egy nem megszokott öltözködésű egyénre is fújjognak, bár én úgy vettem észre csak néznek szólni nem szoktak, kivéve a neonácik és a romák... (nem vagyok rasszista és liberálisan gondolkodok)
2012. nov. 20. 21:22
 34/111 anonim ***** válasza:
87%

"Ami a melegeket illeti, a legtöbb egészséges ember undorodik a saját nemétől."

sajnálom, hogy téged nem szeretett apád (vagy anyád, ha lány vagy), és soha nem kaptál tőle még csak egy ölelést sem. talán ezért lettél olyan ember, mint amilyne vagy.

2012. nov. 20. 21:56
 35/111 anonim ***** válasza:
10%

Tévedsz, éppenhogy nagyon is jó a viszonyom az apámmal még negyvenhez közel is. :)

Figyelj nekem nincs semmi bajom a melegekkel. Komolyan. Rengeteg meleg ismerősöm van. Felőlem azt csinálnak a párjukkal amit akarnak.

De ettől függetlenül ne előttem csinálják, mert hányok, és ne is a gyermekeim előtt, mert akkor ütök.

2012. nov. 20. 22:16
 36/111 anonim ***** válasza:
0%
Itt sokan lepontozzák azokat akik kicsit is meleg ellenesek. Nem értem mi újdonságot találnak ebben, és igen én pipa lennék ha a gyerekem előtt csinálnák. Egy normális fiú lány pár elfogadott, (persze ők se falják egymást az utcán) de én személy szerint undorodom a homoszexualitástól, nem szólom le őket csinálják de ne nyilvánosan. A kérdezőnek meg azt írom hogy szerintem igen is van szexuális-hirdetés benne mert akár tetszik akár nem ez olyan téma amire az emberek nagyrésze ellenségesen reagál, ezt a meleg párok is tudják és ennek tudatában teszik (van benne provokáció) ez nem feltétlenül társul rosszindulattal de akkor is sok emberből undort vált ki. Mondta valaki hogy a természet alkotta érvként amellett hogy természetes, az meg hogy voltak melegek az ókori társadalmakban nem indok , volt ott még sok más szemét is. Utódnemzésre alkalmatlan és egyáltalán nem természetes.
2012. nov. 20. 22:41
 37/111 anonim ***** válasza:
78%

Még régen a négerek sem voltak mindennaposak, kisgyerekként engem irritált, ha pl egy fehér bőrű csókolózott egy négerrel. Mamár szívesen kipróbálnám egy néger nővel.

A homoszexuálisokkal kapcsolatban nem érne el ilyen mértéket a toleranciám, tehát nem kívánnák meg egy férfit sem (bár ki tudja...), de ha csak egy sima csók elcsattan köztük, akkor az engem nem zavar.

A homoszexualitás egy genetikai és/vagy szociális betegség, nem tehetnek róla, így nem helyénvaló őket korlátozni.

Megnyugtatásul mondom neked, hogy az emberek toleranciája fokozatosan javul, főleg ha nincs melegfelvonulás.

2012. nov. 20. 23:58
 38/111 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom, hogy a homoszexualitás nyilvános elfogadása javuló toleranciának, vagy egy romboló eszmével szembeni meghunyászkodásnak nevezhető-e, de én ultra toleráns létemre is ellenzem!

A homoszexuális emberek jogaiért én is kiállok. De a homoszexualitásuk nyilvános megélése nem tartozik a jogaik közé. Azért nem, mert a többség joga erősebb.

Erősebb a gyermekek joga, hogy heteroszexuális társadalomban nőjenek fel. A homoszexualitás tanulható magatartás (a genetikai vitát most hagyjuk), és nem kívánatos, hogy a gyermekek ezt tanulják. (Azaz "divatb.zik" legyenek.)

Meg a heterok azon joga, hogy ne kelljen a saját országukban az utcán viszolyogniuk, hányniuk. Értsétek meg, ha 100 emberből van mondjuk 2 homoszexuális pár, akkor a többi 96-nak jogában áll NEM rosszul lenni, ha meglátja az előbbi 4-et nyilvánosan enyelegni.

2012. nov. 21. 05:41
 39/111 anonim ***** válasza:
88%

A gyereknek nincs olyan joga, hogy heteroszexuális társadalomban nőjön fel, már csak azért sem, mert ilyen társadalom nem létezik. Nem is létezhet, mert nem az a természetes állapot.

A címben csak kézfogás szerepel, de itt már lassan nyilvános dugást fognak vizionálni.

Nős vagyok, és két gyerekem van.

39F

2012. nov. 21. 09:09
 40/111 anonim ***** válasza:
9%
Pont ellenkezőleg, CSAK heteroszexuális társadalom létezik ősidők óta. A család a társadalom alapegysége, amely ebből áll: férfi, nő és gyermekeik. A homoszexuálisok soha nem voltak képesek rendszerré fejlődni, erre biológiailag képtelenek. Pl. nagyfokú promiszkuitás, improduktivitás (gyermektelenség), a homoszexuális kapcsolatok instabilitása. Homoszexuális társadalom nem létezik és nem is létezhet. Ennélfogva az egyetlen kívánatos minta, amelyet gyermekeim elé kívánok állítani, a saját példánk: apa és anya stabil kapcsolata és az ebből született gyermekek. Ez így természetes, ez így egészséges, a többségi társadalom ezt fogja védelmezni körmeszakadtáig.
2012. nov. 21. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!