Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?
Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.2012. nov. 20. 20:19
11/111 TOMAtm válasza:
leírom a véleményem erre lepontoz.gratulálok,ami nem a te izlésednek megfelelő az szar.én csak őszinte voltam - nem kamuzok ez van és ezzel nem vagyok egyedül akárhányszor nyomod le a piros nyilat te tahó.
12/111 anonim válasza:
Én hetero pároknál sem szeretem, ha egymás szájában lógnak. Ha lehetne választani, akkor inkább azt választanám, hogy a homo és heteroszexuálisak is csak egymás kezét fogják, egy ölelés, puszi, esetleg szájra puszi. A többit meg otthon. Mindenki.
13/111 anonim válasza:
TOMAtm
ez már csak így szokott lenni...
14/111 A kérdező kommentje:
Én mindenre zöld kezet nyomok, még a tahós hozzászólásodra is! Arról nem tehetek, hogy más lepontoz...
2012. nov. 20. 20:30
15/111 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet itt is.. Az ilyenre mondom azt, hogy
Te bizony nem meleg vagy, hanem csak egy kis b*zi!
Na, erre már nyomhatod a pirosat.
16/111 anonim válasza:
Ez esetben korrigálok, az üzenet a többinek szólt, tőled elnézést
17/111 TOMAtm válasza:
oké,bocsánat.
am aki utánam irt neki van igaza.mindent csak otthon a hálóban,heterók és melegek is aztán nincsen vita.peace.
18/111 anonim válasza:
Érdekes, Bécstől Madridig egész Nyugat-Európában mindennapos látvány, főleg a nagyvárosokban, ahol sok ember jár az utcán, mégsem számolnak be tömeges rosszullétről, ha két fiú meg meri csókolni egymást. Pedig pár évtizeddel ezelőbb arrafelé is ilyesmiket hangoztattak az emberek. Megszokás kérdése az egész.
19/111 anonim válasza:
Mert más, szokatlan, és emiatt az emberek jobban szeretnek nem tudni róla. Nem igaz, hogy nem természetes (állatvilágban is van, nem csak összezárt egyneműeknél), egyszerűen csak átlagtól eltérő.
Az emberek pedig változatos hülyeségekkel legitimálják ösztönös félelmüket, pl erkölcstelen, Istennek nem tetszik, kihal az emberiség, megrontja az ifjúságot, természetellenes, stb.
20/111 anonim válasza:
Most készülök Bécsbe utazni.. remélem nem botlok egy ilyen "tök átlagos" látványba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!