Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sok hetero pár szinte már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?

Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.

2012. nov. 20. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
82%
Homoszexuális társadalom sem létezik, ilyet nem is állítottam. Sokféleség létezik, ez a természetes. Ha ezt el akarod rejteni a gyerek elől, azzal teszel neki rosszat. A gyerek nem hülye. Ő még nem. El fogja tudni dönteni, hogy mi kell neki.
2012. nov. 21. 10:56
 42/111 anonim ***** válasza:
16%
Nem mindent kell az utcán mutogatni, azért mert sokféleség létezik. Ha a homoszexuális emberek mások, mint a heteroszexuálisok, akkor ne akarjak úgy viselkedni, mint ez utóbbiak. És, tolerálják a többségi társadalom zsigeri/biológiai ellenérzését. A többségi társadalomnak is vannak jogai, érdekei, védelmezendő értékei. Az apa-anya-gyerekekből álló család a legelemibb értékünk, ezt a homokosoknak is meg kell érteniük, amikor tőlünk toleranciát kérnek.
2012. nov. 21. 11:16
 43/111 anonim ***** válasza:
100%

11:16

Szállj le a magas lóról. Nem kell tolerálnod senkit, csak a törvényeket tartsd be. Az alapvető emberi jogok mindenkire érvényesek. Ezek alanyi jogon járnak, nem pedig azért, mert a "többség" van olyan kedves és megengedi.

2012. nov. 21. 11:19
 44/111 anonim ***** válasza:
100%

Jogom van megfogni a párom kezét, jogom van szájon csókolni ott, ahol akarom. Ha valakinek ez nem tetszik,. akkor forduljon el, de ha ezért engem bárki is megtámad, vagy zaklat, akkor hívom a rendőrséget és feljelentést teszek.

Az alapvető emberi jogok nekem is járnak, mint mindenki másnak.

2012. nov. 21. 11:26
 45/111 anonim ***** válasza:
100%

"De ettől függetlenül ne előttem csinálják, mert hányok, és ne is a gyermekeim előtt, mert akkor ütök."

Akkor mész a börtönbe!

2012. nov. 21. 11:27
 46/111 anonim ***** válasza:
100%
Én a kövér emberektől hányok. Most mit csináljak? Verjem meg őket?
2012. nov. 21. 11:29
 47/111 anonim ***** válasza:
81%

ma 11:16

"zsigeri/biológiai ellenérzés"

Ilyen sem létezik. Nem születünk undorral a melegek iránt. Ez tanult/belénkvert ellenérzés.

2012. nov. 21. 11:32
 48/111 anonim ***** válasza:
0%

A sz@rás is alapvető emberi jog, mégsem sz@rhatsz az utca közepén, mert sérti a többiek érdekeit. Az egyén jogait korlátozza a társadalom joga. Nem okozhatsz kárt másoknak a saját joggyakorlatod közben. A publikus homokosság erősen sérti a heteroszexuális többség érdekeit.

Ne aggódjatok, nem ütök, csak megakadályozom a közszeméremsértés folytatását és hívom a rendőrt.

2012. nov. 21. 11:50
 49/111 anonim ***** válasza:
100%

"Értsétek meg, ha 100 emberből van mondjuk 2 homoszexuális pár, akkor a többi 96-nak jogában áll NEM rosszul lenni, ha meglátja az előbbi 4-et nyilvánosan enyelegni."

Jogod van oda nem nézni!

"A homoszexualitás tanulható magatartás (a genetikai vitát most hagyjuk), és nem kívánatos, hogy a gyermekek ezt tanulják."

Akkor megmondanád, hogy én honnan tanultam? Mikor apám, anyám heteró, mai napig együtt vannak és szeretik egymást, semmi probléma a családban. Egyetlen meleggel sem találkoztam a felismerésemig, aki hathatott volna rám. Nem győzött meg senki. Miért is akarnék önszántamból meleg lenni, ha egyszer ennyi idióta marha akarja tönkretenni az életemet? Hm?

"nagyfokú promiszkuitás"

3 éve vagyok együtt a barátommal (aki az első is egyben).

"improduktivitás"

1. Ne dobálózz idegen eredetű szavakkal, attól nem látszol okosabbnak.

2. Nem vagyok terméketlen. Csak az adott azonos nemű partneremmel nem tudok utódokat létrehozni. Ellenben vannak ugyanilyen cipőben járó leszbikus párok, akik szintén szeretnének gyermeket. Probléma megoldva. És már épül is az általad armageddonként vízionált homoszexuális társadalom. Hujujuj.

3. Nincs homoszexuális társadalom. Sem heteroszexuális. Biodiverzitás van.

""zsigeri/biológiai ellenérzés"

Ilyen sem létezik. Nem születünk undorral a melegek iránt. Ez tanult/belénkvert ellenérzés."

Így van, ez már valóban tanult viselkedés. Nézz utána a kisgyermekekkel végzett előítéletesség-vizsgálatoknak. Abszolút nincs bennük semmi iránt. De ez nem azt jelenti, hogy még buták és értelmetlenek lennének. Épp ellenkezőleg, félelmetesen okosak (és egyszerűen gondolkodóak) néhány dologban. Ezt neveléssel felnőtt korra elveszítjük. Sajnos.

Ez főként a 65%-osnak szólt.

2012. nov. 21. 11:51
 50/111 anonim ***** válasza:
100%

"Ne aggódjatok, nem ütök, csak megakadályozom a közszeméremsértés folytatását és hívom a rendőrt."

És mit mondasz a rendőrnek? "Az a két férfi szereti egymást, jajj most mi lészen?"

Szerencsére ki fognak röhögni.

2012. nov. 21. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!