Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?
#58: csakugyan, ebből szokott állni egy vita. Mindkét fél a saját álláspontját hangsúlyozza. Furcsa is lenne, ha hirtelen az én mondókámat kezdenéd el mondani... :)
Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelő az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?
#59: igen, de azt a jogot nem is vitatta senki, hogy egy döntésképes személy azzal létesítsen szexuális kapcsolatot, akivel csak akar.
Most ennek a kapcsolatnak a közszemlére tételéről beszélgetünk, ami viszolygást vált ki a többségi társadalomban, illetve sérti a többségi társadalom gyermekeinek azon jogát, hogy egészséges mintákat lássanak maguk előtt.
13:31
Akkor sem lehet diszkriminálni.
A melegfelvonulást sem lehet megtiltani pont ezért.
Én is viszolygok sok mindentől, de az még nem jelenti azt, hogy káros lenne. A salátát például kifejezetten utálom.
A homoszexualitás nem számít betegségnek, nem lehet elkapni, így nem káros, ha a gyerek lát meleg párokat kézen fogva sétálni, vagy csókolózni. El kell neki magyarázni, hogy ilyen is van.
Halálosan komolyan gondoltam. Demokrácia az egyén szabadságáról szól. Amit te vizionálsz az a többség diktatúrája.
Pont ezért ilyen kérdésekben népszavazást sem lehet kezdeményezni.
"Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelő az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?"
Semmi, csak nem látom már értelmét a vitának, hisz egyikőnk sem tudja meggyőzni a másikat, vagy akár csak alakítani is a másik véleményén. Ahelyett, hogy folytatnánk a vitát, vagy akár magamban puffognék, elmegyek és jól megölelgetem a barátomat. :D
Én legalább jól érzem magam, te meg itt vergődsz. :D
El ne képzeld, ahogy csókolózunk! Jujj, még véletlenül se vizualizáld! Mondom, hogy ne! Késő. :(
Voltak már itt zsidótörvények, szodómia törvények. Azok is mind az egyén alapvető emberi jogait vették el.
#66: témánál vagyunk. Nem érted a jog fogalmát.
Az emberi jogok addig terjednek, amíg mások jogait nem sértik. Ez nagyon fontos, és látom ez nem világos a számodra. A többségnek is minden esetben vannak emberi jogai, és ezek nem sérülhetnek azért, mert a kisebbség a jogait gyakorolja.
Példa: emberi jog zenét hallgatni. DE nem hallgathatsz olyan hangosan zenét, hogy az másokat zavarjon. A te (vulgár-)jogértelmezésed szerint jogodban áll olyan hangosan zenét hallgatni, ahogy csak akarsz, a többieknek meg ezt el kell viselni.
Szerencsére ez nem így van.
14:03
A homoszexuális viselkedés nem sérti mások jogait.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!