Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha sok hetero pár szinte már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?

Figyelt kérdés
A legtöbben azt mondják, hogy nem zavarják a melegek, csak ne hirdessék a szexualitásukat. Szerintem viszont egy kézenfogásban vagy egy pusziban semmi szexualitás-hirdetés nincs.

2012. nov. 20. 20:19
 61/111 anonim ***** válasza:
0%

#58: csakugyan, ebből szokott állni egy vita. Mindkét fél a saját álláspontját hangsúlyozza. Furcsa is lenne, ha hirtelen az én mondókámat kezdenéd el mondani... :)

Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelő az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?

2012. nov. 21. 13:27
 62/111 anonim ***** válasza:
0%

#59: igen, de azt a jogot nem is vitatta senki, hogy egy döntésképes személy azzal létesítsen szexuális kapcsolatot, akivel csak akar.

Most ennek a kapcsolatnak a közszemlére tételéről beszélgetünk, ami viszolygást vált ki a többségi társadalomban, illetve sérti a többségi társadalom gyermekeinek azon jogát, hogy egészséges mintákat lássanak maguk előtt.

2012. nov. 21. 13:31
 63/111 anonim ***** válasza:
100%

13:31

Akkor sem lehet diszkriminálni.

A melegfelvonulást sem lehet megtiltani pont ezért.

Én is viszolygok sok mindentől, de az még nem jelenti azt, hogy káros lenne. A salátát például kifejezetten utálom.

A homoszexualitás nem számít betegségnek, nem lehet elkapni, így nem káros, ha a gyerek lát meleg párokat kézen fogva sétálni, vagy csókolózni. El kell neki magyarázni, hogy ilyen is van.

2012. nov. 21. 13:35
 64/111 anonim ***** válasza:
100%
A többségi társadalom véleménye emberi jogok kérdésében nem számít. Ilyesmit nem is ismer a jog.
2012. nov. 21. 13:38
 65/111 anonim ***** válasza:
0%
#64: ezt magad se gondoltad komolyan.
2012. nov. 21. 13:46
 66/111 anonim ***** válasza:
100%

Halálosan komolyan gondoltam. Demokrácia az egyén szabadságáról szól. Amit te vizionálsz az a többség diktatúrája.

Pont ezért ilyen kérdésekben népszavazást sem lehet kezdeményezni.

2012. nov. 21. 13:49
 67/111 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a bajod ezzel? Vagy számodra megfelelő az, hogy csak magadban puffogsz, és nem vitatod meg a problémákat a másik féllel?"

Semmi, csak nem látom már értelmét a vitának, hisz egyikőnk sem tudja meggyőzni a másikat, vagy akár csak alakítani is a másik véleményén. Ahelyett, hogy folytatnánk a vitát, vagy akár magamban puffognék, elmegyek és jól megölelgetem a barátomat. :D

Én legalább jól érzem magam, te meg itt vergődsz. :D

El ne képzeld, ahogy csókolózunk! Jujj, még véletlenül se vizualizáld! Mondom, hogy ne! Késő. :(

2012. nov. 21. 13:52
 68/111 anonim ***** válasza:
91%

Voltak már itt zsidótörvények, szodómia törvények. Azok is mind az egyén alapvető emberi jogait vették el.

[link]

2012. nov. 21. 13:52
 69/111 anonim ***** válasza:
0%

#66: témánál vagyunk. Nem érted a jog fogalmát.

Az emberi jogok addig terjednek, amíg mások jogait nem sértik. Ez nagyon fontos, és látom ez nem világos a számodra. A többségnek is minden esetben vannak emberi jogai, és ezek nem sérülhetnek azért, mert a kisebbség a jogait gyakorolja.

Példa: emberi jog zenét hallgatni. DE nem hallgathatsz olyan hangosan zenét, hogy az másokat zavarjon. A te (vulgár-)jogértelmezésed szerint jogodban áll olyan hangosan zenét hallgatni, ahogy csak akarsz, a többieknek meg ezt el kell viselni.

Szerencsére ez nem így van.

2012. nov. 21. 14:03
 70/111 anonim ***** válasza:
100%

14:03

A homoszexuális viselkedés nem sérti mások jogait.

Ennyi!

2012. nov. 21. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!