Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok hetero pár szinte már nyilánosan szexel, akkor 2 meleg srác miért nem sétálhat kézenfogva?
Utánanéztem az egyén szabadságának a Wikipédián:
"A liberális demokráciában a működési szabályok értékrendjére a liberalizmus eszmerendszere a jellemző, vagyis az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Ma már választójogot ad minden felnőtt állampolgárnak nemre, rasszra, nemzetiségre, vallásra, gazdasági státusra való tekintet nélkül. A politikai ellenzéket hagyja szabadon működni. A gazdasági élet alapja a magántulajdon és a magánszerződések. Előnyben részesíti ugyan a kormányzati beavatkozástól mentes szabadpiacot, de bizonyos közjavak esetén meghagyja az állam szerepét.
...
Jelenleg a liberális demokrácia a legelterjedtebb. Politikai értelemben Magyarország liberális demokráciának számít, hasonlóan a legtöbb tagállamhoz az Európai Unióban, amely gyakorlatilag felvételi kritériumnak tekinti a demokratikus berendezkedést."
102 wikipédiára hivatkozni...hát finomanszólva komolytalan, már középsuliba is azt mondják; szedd már össze magad, egyetemen/főiskolán meg a tudományos hivatkozás arcbahányása
Ha érdekel a téma javaslom az alaptörvényt (de az keveset tartalmaz) ugyhogy magyárazattal együtt, plussz kismillió emberi jogokról szóló egyezmény,meg néhány alkotmánybírósági határozat áttanulmányozását, Eu-s szerződéesk közül meg a lisszaboni ill az amsterdami szer. tanulmányozd mert a jelenlegi kommented nem érv hanem egy okoskatörp tanulmánya 6. osztályból
a témához hozzászólva meg senki nem a szabadságjogokat firtatja. Tény hogy a melegeknek ugyanannyi joguk van erre mint a rendes pároknak. A vita inkább a megítélés, és én is azt a tábort támogatom akik ellenzik. Nekem rossz ránézni egy ilyen párra, nem szólok nem anyázok de ezt tessék otthon csinálni. Ui; én se mászok rá a pasimra az utcán, a kézfogás még csak-csak de ne falják egymást Azt viszont kedves ellentábor legyen kedves nekem megmagyarázni miért a többség alkalmazkodjon a kissebsséghez? Mert többen szólják meg mint amennyien támogatják.
Egy kézfogás, vagy egy puszi miatt rosszul vagy?
Leírtad, hogy igenis joguk van, így hiába ellenzed.
Persze vannak olyan emberek, akik ellenzik, de azt, hogy törvényileg akadályozzák, azt még inkább ellenzi, mert ha a hatalom ezt meg tudja lépni következmények nélkül, akkor itt nem fognak megállni.
Higgadtság, barátaim, higgadtság. Nem jönnek se a vörös hajúak, se a zsidók, se a cigányok. Nem is értem ez utóbbiakkal hogyan hasonlítjátok össze magatokat??! Teljesen más természetű a három halmaz. Csak a politikusok csomagolják őket össze egy kupacba, mindhárom csoport nagy "örömére".
Tehát arra szeretném, ha válaszolnátok, hogy miért is nem fogjátok meg a párotok kezét az utcán? Komolyan érdekel. A kérdező is ezt kérdezte: "2 meleg srác miért nem sétálHAT kézenfogva?". Tehát miért is nem?
"Tehát arra szeretném, ha válaszolnátok, hogy miért is nem fogjátok meg a párotok kezét az utcán? Komolyan érdekel. A kérdező is ezt kérdezte: "2 meleg srác miért nem sétálHAT kézenfogva?". Tehát miért is nem?"
Ezt most komolyan pont te kérdezed? -.-'
Olvasd vissza a saját hozzászólásaidat, azért. Mert ilyen vagy.
Értem. Tehát akkor a társadalmi előítéletek miatt nem mertek kézenfogva járni az utcán, mert féltek az emberek reakciójától, igaz?
És akkor tulajdonképpen kitől várjátok a megoldást? Állambácsitól? Az Európai Uniótól?
Elmonom nektek, hogy az előítéleteket kizárólag ti tudjátok megváltoztatni, de ehhez meg kellene nektek is tanulni velünk beszélni.
A sok hátrány mellett van azért számos előnyös oldala is a melegségnek. Például:
- Kizárt a nem kíván terhesség.
- A párkapcsolatokból nem lesz gyerek, így a pár a teljes jövedelmét magára költheti, valamint így a felelősség is kisebb.
- Egy férfi jobban tudja, mint egy nő, hogy mivel okozhat szexuális értelemben örömet egy másik férfinak.
- Két srác eleve jobban megérti egymást, így a párkapcsolatokban nincsenek női hisztik, kevésbé jellemzők a sértődések. Emellett egy meleg párkapcsolatban nincsenek "előre kiosztott" szerepek, így a munkamegosztás is jobban alakítható.
Nekem a fenti előnyök sokat segítettek önmagam elfogadásában. Mégis sokan hatalmas problémaként tekintenek a melegségre, amelyet szőnyeg alá kell söpörni, holott szerintem ez a lehető legrosszabb megoldás.
1 hete voltam Bpen egy tanfolyamon. Ott összeutottam egy kollegával aki az ország másik felén dolgozik. Járkáltunk a városban, beszélgettünk. Mikor elköszöntünk egymástól akkor adott egy puszit az arcomra, én viszonoztam. Többen látták, de kit érdekel? Bpen senki nem ismer engem. Amúgy meg ha 2 fiú egymásnak puszit ad még nem feltétlen melegek vagy biszexek. Unokaöcsém, nagybátyám ha jön látogatóba és megérkeznek a busszal, leszállnak és puszi puszi. Nem kell ítélkezni emiatt senkinek! Kézen fogva sétál 2 fiú? (igaz nem tenném meg főleg itt sopronban Na és?? Nem megszokott? Nem is lesz az ha lenézik és elítélik a melegeket! Ha 2 nő sétál kézenfogva és puszit adnak egymásnak az izgató? Miért? A lényege ugyan az az egész dolognak mintha 2 fiú tenné ugyan ezt! A föld már így is túlnépesedett... mi lenne ha a melegek is heterok lennének? Mégtöbben lennénk a földön! ... és ha már itt tartunk akkor a vallásról sem feledkezzünk meg!! Istn mit akar?? Azt, higy minden ember boldog legyen a földön nemde?? Ha így van akkor a melegek így boldogok, így teremtette őket, ezért ne ítélkezzen senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!