Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a barátom éjjel bedugja a farkát?
Figyelt kérdés
Már 3x is elöfordult hogy arra ébredtem hogy ott van a farka a pucimnal és csak annyit kérdez hogy szabad?
Ilyenkor nem utasitom vissza
De nekem annyira fura hogy általában ő alszik el előbb így tudnánk szexelni ha szeretne de mostanra éjjel ébreszt fel vele
Ez attól lehet hogy fáradt és alszik egyet vagy csak akkor kíván meg? És ez normális egy fiunal?
tegnap 13:58
11/15 anonim 

válasza:

Hogy nektek noknekt semmi nem jó, ha dugni akar az a baj, ha nem dug az ba baj. Ha hűséges valaki az sem jó, ha félre kurt az is baj.
Ha kicsi a pöcse az a baj és ki röhögitek ha nagy farka van az meg fáj.....
12/15 anonim 

válasza:

Téged zavar? ha igen akkor nem normális, ha nem zavar, akkor normális.
14/15 anonim 

válasza:

Hát én nem örülnék neki, ez számomra nem valami elragadóan perverz játék, meg nem is egy kis fűszer a szexuális életembe, hanem szeretném, ha a pihenésem élvezne prioritást az ő kanosságával szemben. És igen, ha arra ébredek, hogy valaki dug (ami nem feltétlenül a kérdésben foglalt esetben van így, de tudom, hogy itt azonos elbírálás alá esik), abba én nem egyeztem bele, tehát jogi értelemben simán lehet nemi erőszak, de minimum tiszteletlenség a privátszférámmal szemben. Na most már jöhet a lepontozás.
15/15 anonim 

válasza:

Hát én egy félálomban elkezdett éjszakai szexnél nem is tudok jobbat elképzelni. Akkor fix, hogy elélvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!