Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy megharagudott rám a lány barátom szex után?
Nagyon nem voltunk józan állapotban és hát egymásra gerjedtünk. A szex szerintem jó volt, mert sokszor csináltuk.. 3 szor kb.. 12 óra alatt.
De azóta nem szól hozzám.
Viszont:
Nem ittunk, más volt.
Nem megharagudott rád, hanem csalódott a barátságotokban
Hagyj neki időt
Igen, normális.
Valszeg cafkának érzi magát, mivel alapból távol állnak tőle az ilyenek.
"Nagyon nem voltunk józan állapotban és hát egymásra gerjedtünk."
Szerintem meg te gerjedtél rá, neki meg hulla részegen nem volt lelki ereje ellenkezni/nem mert nemet mondani, ezért haragudott meg most rád, mert sunyi módon kihasználtad az alkalmat. Sőt: lehet kifejezetten ez volt a terved, mivel nem kapsz józanul nőt.
Kedves hármaska:
1. Nem.voltunk részegek, írtam is.
2. Ő kezdeményezett csókkal.
3. Volt eddig 4 barátnőm. (27 évesen)
Szóval ne rajtam verd le a frusztrációd.
Kedves Kérdező!
Hűha, hát nagyon kilóg a lóláb!
Lássuk csak:
"1. Nem.voltunk részegek, írtam is"
Ezzel szemben ezt írod: "Nagyon nem voltunk józan állapotban" Vagyis részegek voltatok, vagy valami tudatmódosító hatása alatt voltatok!
2. Ő kezdeményezett csókkal.
Ezzel szemben ezt írod: "és hát egymásra gerjedtünk." Na most akkor ő kezdeményezett, vagy egymásra gerjedtetek? Olyanok a válaszaid, mint a kapcsolók, amiket fel-le kapcsolgatsz.
"Volt eddig 4 barátnőm. (27 évesen)"
Elég ellentmondásos figura vagy, így ez nem tudom, mennyire igaz.
Na, helloka.
Nem reagál az üzeneteimre.
Jó, legközelebb majd kedvesen reagálok ha egy magadfajta frusztrált ember betámad, hogy tervezetten erőszaktevő vagyok. Mostmár tényleg menj máshova levezetni a benned felgyülemlett frusztrációd.
Kedves Kérdező!
Lám, csak kibújt a szög a zsákból. :)
Miután szembesítettelek az ellenmondásaiddal, elég indulatosan, agresszívan támadtál nekem vissza. Szerintem nem kell tovább elemezni azt, hogy milyen ember vagy, hanem nagyjából lehet már rekonstruálni, hogy miért haragudhatott meg rád a csajszi. Nem kell tovább elemeznem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!