Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha nagyon zavarban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha nagyon zavarban vagyok amikor a barátom nyal?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok és ö is az egyenlőre pettingelünk és nagyon jó érzés amikor nyalja a puncim vagy a popsim de nem tudok elelvezni mert kellemetlen hogy ott az arca pedig nagyon jól csinálja és élvezem ezt meglehet szokni ?

Már beszéltünk erről mindent megbeszéltünk és látom rajta hogy próbálkozik hogy ne legyen fura .

Ez most azért lehet mert nem tudok ellazulni?

Valakinek volt hasonló?

Hogyan lehet ezt megoldani?

Bocsi ha hülye kérdés de tényleg nem tudom

18/l 19/f

2024. aug. 6. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen emiatt van,lazulj el teljesen ..tudom egyszerű leìrni ,de hidd el ilyenkor semmi más ne tégy ,csak add át magad az élvezetnek.
2024. aug. 6. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Nem tudsz ellazulni. Szerintem idővel sikerülni fog.
2024. aug. 6. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

nekem tegnap volt hasonlo hogy a

fiu lejebb ment

es csak huztam vissza hogy csokolozunk

mert en is zavarba voltam :/

2024. aug. 6. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg kizárni azt a tényt, hogy ott van. Csak az élvezetre figyelj mintha masztiznál. Fog ez menni csak idő kell neki.
2024. aug. 6. 17:47
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Értelmesen nem pettingelünk házasság előtt. Házasság előtt a szex, petting lelki bűn. És amíg nincs szerelem, életkötelék, a test sincs felkészülve a szexre. Persze, hogy nem lazulsz el..
2024. aug. 6. 17:52
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
5. Mindenhova kommentelsz te szent fazék? Nem a kőkorszakban élünk! Ez a csak házasság utáni szex a legnagyobb baromság a világon. Ha két ember szereti egymást az a szeretkezésben teljesedik ki. Menj a templomba prédikálni!!!
2024. aug. 6. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

5 - Megtiltanám, hogy valaki szüzen menjen férjhez!

Rengeteg boldogtalan házasság oka a szexuális elvárások különbözősége!

Az egyház jobb ha nem prédikál erkölcsről!!! (jut eszembe: Balog püspök mikor mond már le végre?!)

2024. aug. 6. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam én is. Annyival súlyosbítva, hogy nagyon gátlásos voltam a puncim külalakját illetően. Aztán egyszer egy buli után, nemi alkohol hatására, váratlanabbul ért az orgazmus. (Addig sosem engedtem, hogy akar a közelébe érjék.) Az volt az a pillanat, mikor elengedtem ezt a fajta szorongást.

ps: nagyon megérte :)

2024. aug. 6. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Hát ciki dolog is a szex nagyon
2024. aug. 7. 01:43
 10/13 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen normális, hogy valaki szégyenlős, gátlásos amikor valaki a lába között matat. Szimpatikusabb mint egy gátlástalan, szégyentelen szociopata viselkedés.
2024. aug. 8. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!