Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom intim képeket cserél nőkkel. Szerintetek ez mennyire normális??
Sziasztok!
A barátom meztelen képeket szokott küldeni nőknek és ő is szokott tőlük kapni. Nem értem hogy miért van erre szüksége, hiszen nem volt még olyan, hogy ne szexeltem volna vele, szinte minden nap csináljuk, van, hogy többször is..
Már ez a második alkalom, hogy találtam ilyet a telefonján. Azt ígéri, hogy felnő hozzám és, hogy nem tesz többé ilyet. Illetve ki is törölte őket, ha megtaláltam. Ti mit gondoltok erről, szerintetek tényleg abba fogja hagyni?
25/L
Én szeretnék neki hinni de én is attól félek! :( Köszi amúgy a válaszokat. Jó volt megosztani.:D
Barátnőim már ígyis utálják őt.
Telefonjából törölte. De tudod hava máshova lementette még?
Menekülj ebből a toxikus kapcsolatból, míg nem láncok meg jobban magához.
Hát ez egyáltalán nem normális egy kapcsolatban xDD Őszintén milyen válaszokat vártál te erre? "áááá persze semmi extra az én párom is elküldi a farkát az egyik csaj haverjának"
Vannak úgynevezett swinger és nyitott kapcsolatok ahol ezek nemcsak elfogadottak hanem elvártak, de a te esetedben ez inkább rendellenes.
5-ős válaszoló, ez snapen történt és mondtam neki, hogy tessék kitörölni meg blockolni az illetőt. Ha szeretné, hogy beszéljünk még.
Ezen kívűl viszont azt érzem , minden rendben van kettőnk között szóval nehéz lenne csak úgy futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!