Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom intim képeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom intim képeket cserél nőkkel. Szerintetek ez mennyire normális??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátom meztelen képeket szokott küldeni nőknek és ő is szokott tőlük kapni. Nem értem hogy miért van erre szüksége, hiszen nem volt még olyan, hogy ne szexeltem volna vele, szinte minden nap csináljuk, van, hogy többször is..

Már ez a második alkalom, hogy találtam ilyet a telefonján. Azt ígéri, hogy felnő hozzám és, hogy nem tesz többé ilyet. Illetve ki is törölte őket, ha megtaláltam. Ti mit gondoltok erről, szerintetek tényleg abba fogja hagyni?

25/L

nov. 24. 00:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogja.
nov. 24. 00:23
 2/15 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális, szerintem az ilyesmi pofátlanság egy párkapcsolatban.
nov. 24. 00:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem fogja :(
nov. 24. 00:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Én szeretnék neki hinni de én is attól félek! :( Köszi amúgy a válaszokat. Jó volt megosztani.:D

Barátnőim már ígyis utálják őt.

nov. 24. 00:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Telefonjából törölte. De tudod hava máshova lementette még?

Menekülj ebből a toxikus kapcsolatból, míg nem láncok meg jobban magához.

nov. 24. 00:50
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Miért, az jobb lenne, ha pasikkal cserélne? Csak kérdezem!
nov. 24. 00:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egyáltalán nem normális egy kapcsolatban xDD Őszintén milyen válaszokat vártál te erre? "áááá persze semmi extra az én párom is elküldi a farkát az egyik csaj haverjának"

Vannak úgynevezett swinger és nyitott kapcsolatok ahol ezek nemcsak elfogadottak hanem elvártak, de a te esetedben ez inkább rendellenes.

nov. 24. 01:23
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező!te meg küldj nekem meztelen képeket aztán kvittek vagytok!😁F
nov. 24. 04:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Küldj teis pasiknak és nézd meg hogy fog neki esni
nov. 24. 07:44
 10/15 A kérdező kommentje:

5-ős válaszoló, ez snapen történt és mondtam neki, hogy tessék kitörölni meg blockolni az illetőt. Ha szeretné, hogy beszéljünk még.

Ezen kívűl viszont azt érzem , minden rendben van kettőnk között szóval nehéz lenne csak úgy futni.

nov. 24. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!