Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom intim képeket cserél nőkkel. Szerintetek ez mennyire normális??
Sziasztok!
A barátom meztelen képeket szokott küldeni nőknek és ő is szokott tőlük kapni. Nem értem hogy miért van erre szüksége, hiszen nem volt még olyan, hogy ne szexeltem volna vele, szinte minden nap csináljuk, van, hogy többször is..
Már ez a második alkalom, hogy találtam ilyet a telefonján. Azt ígéri, hogy felnő hozzám és, hogy nem tesz többé ilyet. Illetve ki is törölte őket, ha megtaláltam. Ti mit gondoltok erről, szerintetek tényleg abba fogja hagyni?
25/L
Nem fogok küldeni nagy valószínűséggel, lehet még pár éve ezt is csinálnám revangeként. DE ennek szerintem úgy van értelme, minden intimitásnak, ha érzelem is párosul mellé, szóval ilyenekkel hagyjatok légyszi. Belül már 50 év bölcsesség van bennem.
Szóval peace mindenkinek. :)
Küldjétek tovább nekem az anyagokat. Szívesen véleményezek.
Nem fogja abbahagyni,függő.
35f
Bár nálam nem képeket küldött, hanem egyéb szolgáltatást kínáló "nőkkel" írogatott, eléggé érdekes dolgokat. Teljesen véletlenül derült ki. Hogy miért azt a mai napig nem tudom. Ez lassan 1 éve volt, azóta többször néztem bele sunyiba a telefonjába de szerencsére nem találtam semmit.
Ha ez már a második alkalom, azért már kételkednék. Én ha mégegyszer ilyet látnék a telefonjába repülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!