Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a barátom éjjel bedugja a farkát?
Figyelt kérdés
Már 3x is elöfordult hogy arra ébredtem hogy ott van a farka a pucimnal és csak annyit kérdez hogy szabad?
Ilyenkor nem utasitom vissza
De nekem annyira fura hogy általában ő alszik el előbb így tudnánk szexelni ha szeretne de mostanra éjjel ébreszt fel vele
Ez attól lehet hogy fáradt és alszik egyet vagy csak akkor kíván meg? És ez normális egy fiunal?
tegnap 13:58
1/14 anonim 

válasza:

Az nem jó, ha felébreszt, de olyan szempontból normális, hogy kipihente magát, megkívánt.
2/14 Csicuki 

válasza:

Ezt egyszerűen kérdezd meg tőle.
Nem hiszem erre tuti választ csak ő adhat 😅
3/14 anonim 

válasza:

A férfiak reggel jobban kívánják a szexet. Én is mindig álló farokkal ébredek.
5/14 anonim 

válasza:

A hajnali erekció normális, nekem is mindig akkor van spontán merevedésem, csak nekem nincs kit megkérdezni es megdugni :D
6/14 anonim 

válasza:

(Na??? Még egy "Jelencsed fől mer" megerőszagolt!" komment sincs?)
8/14 anonim 

válasza:

Normális. Nálunk is elő szokott fordulni. Illetve olyan is, hogy már bent van. De ez nekem nagyon jó érzés.
9/14 anonim 

válasza:

#6: Csak várd ki, mert az ilyen megmondóemberek vannak többségben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1293..
10/14 anonim 

válasza:

9. Én nemrég tudtam meg, hogy ha valaki elviszi étterembe a nevelt gyerekét, az pedofília! Komolyan, itt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!