Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet?

Figyelt kérdés
ma 11:45
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Tanulj alázatot és ne beszélj minden nő nevében. Úgy csinálsz, mintha ismernéd mind a 4 milliárd nőt, miközben még csak nem is vagy nő.

ma 16:13
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 40-es vagyok, de írj már egy példát, hogy hogy képzeld el a párbeszédet. Tényleg kíváncsi vagyok.
ma 16:17
 43/56 A kérdező kommentje:

Szia!

Ne haragudj, hogy leszólítalak, de eszméletlenül vonzó vagy számomra...

Innen pedig a reakció alapján folytatódik.

ma 16:33
 44/56 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. olyan, mikor elmentem a Morisosba bulizni rövidebb szoknyába és kivágotabb felsőbe (egyesek szerint elég volt ahhoz, hogy kiéhezett irodistának tűnjek).

Odajött egy igazán jó pasi:

Szia jössz dugni?

Mondom mi van? Kicsit fektess bele több energiát esetleg...

Nem, mert ha egy nőnek könyörögni kell az már gáz. Ő senkinek nem könyörög....

Annak ellenére még 3 óra múlva is próbált volna fűzni csak ugye nem ment... (jó kezdődött az ismerkedés)

De igaza lett. Hajnalban az első tényleg igazán részeg kislány első szóra ugrott vele...

ma 17:01
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

43

Ezt nekem egyszer 20 éves korom körül mondta egy utcán gödröt ásó munkás srác.

Ezen a szinten vagy?

ma 17:53
 46/56 anonim ***** válasza:

Azért a könyörgésig még lett volna pár átmenet :D

ma 18:40
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem menj el egy szórakozó helyre, na ott sok tini ribi van.
ma 19:11
 48/56 A kérdező kommentje:

Olvasd vissza, amiket írtam. Egy szóval se mondtam, hogy így akarom csinálni.

Amúgy jól tette a csávó, hogy így csinálta. Én is ezt tenném, ha nagyon jóképű lennék. 10-ből úgyis van legalább 1 könnyűvérű nő, aki igent mond. Hidd el, azon az estén biztosan megdugott minimum 1 nőt, rád meg már nem is emlékszik. Benned lehet, hogy mélyen megragadt, ő viszont jót dugott azon az estén, és már nem is emlkékszik rád.

ma 19:24
 49/56 anonim ***** válasza:

Atya világ mekkora proli vagy, és még reklámozod is.

Mondjuk én nem is bánom hogyha egy hasonló szituációban egy ilyen ösztönlény szintjén megragadt előember nem emlékszik rám.

Gondolom a válaszoló se azért emlékszik erre az esetre mert annyira jó benyomást keltett a csávó, az meg róla állít ki bizonyítványt nem a nőre.

De ha te erre vagy büszke egészségedre, csak ne lepődj meg ha egy értelmes ember sem fog szóba állni veled.

ma 19:29
 50/56 A kérdező kommentje:

Pont azért megyek csak szexre, mert az emberek 99%-a olyan "értelmes", mint amilyen te is vagy.

ma 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!