Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet?
Tanulj alázatot és ne beszélj minden nő nevében. Úgy csinálsz, mintha ismernéd mind a 4 milliárd nőt, miközben még csak nem is vagy nő.

Szia!
Ne haragudj, hogy leszólítalak, de eszméletlenül vonzó vagy számomra...
Innen pedig a reakció alapján folytatódik.

Ez kb. olyan, mikor elmentem a Morisosba bulizni rövidebb szoknyába és kivágotabb felsőbe (egyesek szerint elég volt ahhoz, hogy kiéhezett irodistának tűnjek).
Odajött egy igazán jó pasi:
Szia jössz dugni?
Mondom mi van? Kicsit fektess bele több energiát esetleg...
Nem, mert ha egy nőnek könyörögni kell az már gáz. Ő senkinek nem könyörög....
Annak ellenére még 3 óra múlva is próbált volna fűzni csak ugye nem ment... (jó kezdődött az ismerkedés)
De igaza lett. Hajnalban az első tényleg igazán részeg kislány első szóra ugrott vele...

43
Ezt nekem egyszer 20 éves korom körül mondta egy utcán gödröt ásó munkás srác.
Ezen a szinten vagy?

Azért a könyörgésig még lett volna pár átmenet :D

Olvasd vissza, amiket írtam. Egy szóval se mondtam, hogy így akarom csinálni.
Amúgy jól tette a csávó, hogy így csinálta. Én is ezt tenném, ha nagyon jóképű lennék. 10-ből úgyis van legalább 1 könnyűvérű nő, aki igent mond. Hidd el, azon az estén biztosan megdugott minimum 1 nőt, rád meg már nem is emlékszik. Benned lehet, hogy mélyen megragadt, ő viszont jót dugott azon az estén, és már nem is emlkékszik rád.

Atya világ mekkora proli vagy, és még reklámozod is.
Mondjuk én nem is bánom hogyha egy hasonló szituációban egy ilyen ösztönlény szintjén megragadt előember nem emlékszik rám.
Gondolom a válaszoló se azért emlékszik erre az esetre mert annyira jó benyomást keltett a csávó, az meg róla állít ki bizonyítványt nem a nőre.
De ha te erre vagy büszke egészségedre, csak ne lepődj meg ha egy értelmes ember sem fog szóba állni veled.
Pont azért megyek csak szexre, mert az emberek 99%-a olyan "értelmes", mint amilyen te is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!