Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok megerőszakolósat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok megerőszakolósat játszani a párotokkal?

Figyelt kérdés
Párom most felvetette és tényleg engem is izgat, de ezt hogy kell elképzelni? Férfi vagyok, és tudom, ezt vele kéne megbeszélnem és beszéltünk is róla többször és mondott dolgokat, de azt ist mondta, hogy nem akar előre mindent lefektetni, lepjem meg. Kíváncsi vagyok, nálatok ez hogyan szokott történni, ötletekre van szükségem. Lakásban csinálnánk, tehát nyilván nem olyan lenne mintha valakit megtámadnak az utcán. Illetve még annyi, hogy az ilyen durva dolgok (verés, fojtogatás, stb.) nem jöhetnek szóba. Ja, és én lennék az "erőszaktevő".

nov. 20. 11:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Felvetettem, de sajnos még nem jött össze, én vagyok a férfi.
nov. 20. 11:54
 2/20 anonim ***** válasza:
81%

Hát igazából kicsit úg ykell elképzelni, hogy használod a testét, mint egy tárgyat. Nem figyelsz rá, lefogod, alaposan letapizod (esetleg legyen rajta téphető ruha), aztán mindenféle körülményeskedés nélkül megtööd mint a libát, nem figyel szarra, hogy jó legyne neki.

Mondjuk a téphető ruha felveti azt, hogy ha előtte direkt úgy öltözik, az kevéssé okoz meglepetést:D

De amúgy normális előjáték miatt esélyes, hgoy kevéssé fog nedvesedni ami miatt.. hát fájhat neki. De erőszak fájdalom nélkül meg elég fura... Annyival "kedveskedhetsz" neki, hogy előtte alaposan lesozpatod. Ettől lehet valamennyi ideje nedvesedni, meg hát te is csúszni fogsz.

Általábna fantáziában bőven jobb, mint élőben.

nov. 20. 12:00
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
NE csináld lakásban. autózzatok el valami kietlenebb helyre.
nov. 20. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem
nov. 20. 12:49
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Én egy csajjal csináltam ilyet aki nem a párom volt, hanem egy kolléganő. Nem volt pasija és régi fantáziája volt ez az erőszak téma. Előtte sosem volt köztünk semmi, azért választott engem mert egyrészt szimpi voltam neki, másrészt a saját pasijával ez neki nem lett volna hiteles. Egy előre megbeszélt szituban egyeztünk meg, elmegyek hozzá munkaügyben és én erőszakoskodni kezdek vele. Annyi volt csak a megkötés, hogy ne hangoskodjunk, ne halljanak a szomszédok semmit. De ezen kívül ne finomkodjak, sőt legyek minnél durvább, lefoghatom, üthetem is, és dughatom minden lyukát, száját, tetszőlegesen. Azt kifejezetten kérte, hogy ne fogjam vissza magam csak azért mert ismerjük egymást, ő védekezni fog és nem csak játékból, és ne álljak le akkor sem ha ő majd ezt kéri! Végül is összehoztuk. Részletezni nem akarom, de megkapta amit akart. Utólag azt mondta, hogy egészen más érzés mint amikor erről fantáziált, többször is pánikba esett közben és teljes erőből védekezett, amit íreztem is, jól megrúgott párszor. Azt mondta sokkoló volt az egész, és átélni rossz volt! De utólag baromira izgató rá visszagondolni, utána munka közben is tocsogósra ázott a bugyija ha bejött hozzám az irodámba. Végül is pár hét múlva eljátszottuk még egyszer ugyanezt, majd elkezdtünk összejárni csak simán szexelni, csak rendszeresebben.
nov. 20. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

5

Ez azért elég durván hangzik. Valamilyen szinten engem is foglalkoztat a téma, de sose volt bátorságom így kipróbálni. Pedig ezek szerint a durvaság ellenére is izgalmas és újra át akarta élni. Mennyire voltál durva?

24L

nov. 20. 13:33
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

#5 nekem volt egy hasonló egynyári csajom, elsőre azt kérte. :D

utána nagyjából 10 menetból 4 ilyen "erőszak" volt..

nov. 20. 13:43
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

Elég durva voltam vele. Az első csattanós pofonnál még meglepődött, de a többinél nem. Kifejezetten oda kellett tegyem magam, hogy lenyomjam a csajt, többször is el kellett kapnom és a nyakánál fogva a földre nyomni, különben nem bírtam volna vele. A vége az lett, hogy megkötöztem a kezét is és a lábát is, de még úgy is pofoznom kellett.

Azt mondta két része volt az egésznek ami rendszeresen visszatér álmában, az első ahogy dugás közben először átrakom a seggébe és azonnal tövig nyomom, nagyon fájt neki, de utólag ez volt benne a legjobb! A másik amikor meg volt kötözve és felváltva dugtam a két lyukát és a száját, akkor először érezte igazán, hogy valak használja a testét, úgy basztam kb mint egy húsdarabot. Azóta is sokat fantáziál erről, szerencsére bármikor meg is tudjuk ismételni különösebb durvaság nélkül.

nov. 20. 14:00
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
A seggét is jól elverted ? Mekkora amúgy a farkad hogy ennyire adtál neki ?
nov. 20. 14:09
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Aztakurwa! Az a nő is beteg aki ilyenekre vágyakozik, de az a pasi is aki ezt kérésre megteszi neki! Jézusom...

Egyszer még gimiben velem is erőszakoskodott egy pasi, de szerintem azóta is emlegeti a napot amikor nálam bepróbálkozott a nyomorult!

nov. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!