Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok megerőszakolósat játszani a párotokkal?
Hát igazából kicsit úg ykell elképzelni, hogy használod a testét, mint egy tárgyat. Nem figyelsz rá, lefogod, alaposan letapizod (esetleg legyen rajta téphető ruha), aztán mindenféle körülményeskedés nélkül megtööd mint a libát, nem figyel szarra, hogy jó legyne neki.
Mondjuk a téphető ruha felveti azt, hogy ha előtte direkt úgy öltözik, az kevéssé okoz meglepetést:D
De amúgy normális előjáték miatt esélyes, hgoy kevéssé fog nedvesedni ami miatt.. hát fájhat neki. De erőszak fájdalom nélkül meg elég fura... Annyival "kedveskedhetsz" neki, hogy előtte alaposan lesozpatod. Ettől lehet valamennyi ideje nedvesedni, meg hát te is csúszni fogsz.
Általábna fantáziában bőven jobb, mint élőben.
5
Ez azért elég durván hangzik. Valamilyen szinten engem is foglalkoztat a téma, de sose volt bátorságom így kipróbálni. Pedig ezek szerint a durvaság ellenére is izgalmas és újra át akarta élni. Mennyire voltál durva?
24L
#5 nekem volt egy hasonló egynyári csajom, elsőre azt kérte. :D
utána nagyjából 10 menetból 4 ilyen "erőszak" volt..
Elég durva voltam vele. Az első csattanós pofonnál még meglepődött, de a többinél nem. Kifejezetten oda kellett tegyem magam, hogy lenyomjam a csajt, többször is el kellett kapnom és a nyakánál fogva a földre nyomni, különben nem bírtam volna vele. A vége az lett, hogy megkötöztem a kezét is és a lábát is, de még úgy is pofoznom kellett.
Azt mondta két része volt az egésznek ami rendszeresen visszatér álmában, az első ahogy dugás közben először átrakom a seggébe és azonnal tövig nyomom, nagyon fájt neki, de utólag ez volt benne a legjobb! A másik amikor meg volt kötözve és felváltva dugtam a két lyukát és a száját, akkor először érezte igazán, hogy valak használja a testét, úgy basztam kb mint egy húsdarabot. Azóta is sokat fantáziál erről, szerencsére bármikor meg is tudjuk ismételni különösebb durvaság nélkül.
Aztakurwa! Az a nő is beteg aki ilyenekre vágyakozik, de az a pasi is aki ezt kérésre megteszi neki! Jézusom...
Egyszer még gimiben velem is erőszakoskodott egy pasi, de szerintem azóta is emlegeti a napot amikor nálam bepróbálkozott a nyomorult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!