Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok megerőszakolósat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok megerőszakolósat játszani a párotokkal?

Figyelt kérdés
Párom most felvetette és tényleg engem is izgat, de ezt hogy kell elképzelni? Férfi vagyok, és tudom, ezt vele kéne megbeszélnem és beszéltünk is róla többször és mondott dolgokat, de azt ist mondta, hogy nem akar előre mindent lefektetni, lepjem meg. Kíváncsi vagyok, nálatok ez hogyan szokott történni, ötletekre van szükségem. Lakásban csinálnánk, tehát nyilván nem olyan lenne mintha valakit megtámadnak az utcán. Illetve még annyi, hogy az ilyen durva dolgok (verés, fojtogatás, stb.) nem jöhetnek szóba. Ja, és én lennék az "erőszaktevő".

nov. 20. 11:40
1 2
 11/20 menta34 ***** válasza:
55%
#5 volt biztonsági szó megbeszélve?
nov. 20. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Hát azét a szárazon tövig seggbe az akár záróizomszakadáshoz is vezethet, szóval nem feltétlen ajánlanám. Pláne úgy, hogy a dolognak része a fájdalom és az ellenálls, azaz a sérülés után még jóidő és jó rongálás eltelik, mire kezelve lesz.

És akkor a mentősök bizony hivatalból rendőrt hívnak, mert alap, hogy felismerjék az erőszak jeleit. Persze ha a csajnak úgy is jó élmény, hogy össze kell varrni a seggét és talán egész életére inkontinenciával küzd, akkor simán melletted vall a hatóságoknak és akkor nem kapsz büntit.... de ha nem, akkor megszívtad...

Szóval durvuljatok nyugodtan, de szerintem az ánuszt kíméljétek, vagy erőszak ide vagy oda, de tessék előtte ujjal tágítgatni meg sikosítani egy kicsit. Ha ficánkol, úgyis fájni fog, megkapja amit akar:D

nov. 20. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
De szeretem az ilyen okoskodókat mint a 11-12... 😄
nov. 20. 19:11
 14/20 menta34 ***** válasza:
83%
#13 Mi volt az okoskodás abban a kérdésben, hogy volt-e biztonsági szó? Mesélj már, hadd tanuljunk mi tudatlanok is.
nov. 20. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
13, attól még, hogy te nem hiszel benne, ez eg létező veszélye az erőszakos anális szexnek. Konkrétan még bélszakadást is tud okozni, ha full állat módjára cisnálják, bár ott meg már ritka idiótának kell lenni, hogy ne vedd észre, hogy pl vérzik mint az állat...
nov. 20. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem kurwamindegy hogy volt-e??
nov. 20. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
16, már az is baj, ha eg ykérdéses oldalon valaki kérdez?
nov. 20. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
23%

17

Az nem baj. Az baj, hogy sötet vagy mint az éjszaka.

nov. 20. 19:24
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
5-ös, a végén hova élveztél el?
nov. 21. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
73%

19-es vagyok,

Az is érdekel, hogy az első pofontól a végéig meddig tartott ez az egész?

nov. 21. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!