Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan játsszunk megerőszakoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan játsszunk megerőszakolós szexet a pasimmal úgy, hogy tényleg ellenálljak, de ne tegyek kárt benne?

Figyelt kérdés
Fiúm szeretné, ha játékból, de azért komolyan ellenállnék neki fizikailag...Én viszont nem akarok a nyakának ugrani, és fojtogatni, vagy beverni az orrát, lerúgni a vesélyét, szóval hogyan legyek komoly, de óvatos?

szept. 19. 06:51
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%
Van olyan fizikai erőd, amivel valóban ellen tudnál állni? Sérülés nélkül is lehet, ha pl. megfogod, lefogod a karjait. Kerüld az ütéseket, rúgásokat, úgy nem okozol fájdalmat. Vagy a lábaiddal feszítsd szét az ő lábait.
szept. 19. 06:57
 2/43 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ha egy masszív kézilabdás lány vagy, vagy kajakozol, akkor nyilván erősebb vagy egy átlagos fizikumú pasinál...

De ha átlagos lány vagy, akkor ezen nem kell aggódnod, mert semmi esélyed :D

Velem is akart ilyet játszani egyszer egy pasi, bele is mentem, de közben eszembe jutott, hogy elfelejtettem megborotválni a puncimat...ettől zavarba jöttem, és tényleg beleadtam mindent, de 1 perc alatt lefogott, és dugni kezdett. ( Szerencsére nem zavarta a szőrös puncim )

Pedig amúgy még kisebb is volt a srác, és elég nyurga is.

Szóval a lényeg, hogy átlagos esetben sokkal gyengébb egy csaj, és valószínűleg könnyedén meg leszel dugva. XD

Mondjuk, ha tényleg erős vagy, és komoly ellenfél, akkor szorítsd le a pasit, nem kell megütnöd, rúgnod, ilyesmi 💁‍♀️

szept. 19. 06:58
 3/43 anonim ***** válasza:
77%
Engem fogott már le szálkásan izmos, vékony nő. Meglepődtem milyen ereje van! 😊💪🏻
szept. 19. 07:01
 4/43 anonim ***** válasza:
14%
Fiúd egy idióta kisgyerek,értelmes dolog nem jön ki a borsónyi agyàból?
szept. 19. 07:12
 5/43 anonim ***** válasza:
80%
vesélyét. 🙈
szept. 19. 07:13
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Engem nőként izgat az ilyesmi, de sosem tart pár percnél tovàbb, nemhogy még ilyenen aggódjak :D

Egy pasi összefogja a két karomat a fél kezével, alig tudom kifeszíteni 😅

Az ilyen játéknak úgyis az a vége, hogy az adott csaj meg lesz dugva, mert amúgy ez a realitás... Hát ez van, biosz, ennyi...

szept. 19. 07:18
 7/43 menta34 ***** válasza:
87%
Az is lehet egy játék, ha az ütést, rúgást, harapást, karmolást kerülöd viszont arra koncentrálsz, hogy mint egy birkózás egyszerűen csak nem engeded hogy hozzád érjen intim helyen, eltolod, letolod, kifordulsz, összeszorítod a lábad, stb. Adott esetben azt is lehet, hogy nem maradsz fekve hanem mozogsz akár kifutva a szobából, stb. És hát egy ilyen csatát "elveszthetsz" a folyosó padlón is, ami külön érdekesség lehet :D - míg azért klasszikus módszerrel nem kezdene senki bele ott akciózni :)
szept. 19. 07:18
 8/43 anonim ***** válasza:
93%

Mi is szoktunk ilyet játszani

Utes, rugas tilos

Csak erovel szabad egymast megprobalni legyozni

szept. 19. 07:25
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon szexi ötlet, tetszik.. csak annyira szoktam kívánni a párom, hogy a legelső olyan érintésnél hagynám magam, úgyhogy szívás :D erő lenne bennem szerintem bőségesen😅
szept. 19. 07:26
 10/43 anonim ***** válasza:
90%
szegény vesélye nehogy fállyon!
szept. 19. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!