Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan játsszunk megerőszakolós szexet a pasimmal úgy, hogy tényleg ellenálljak, de ne tegyek kárt benne?
Hát, ha egy masszív kézilabdás lány vagy, vagy kajakozol, akkor nyilván erősebb vagy egy átlagos fizikumú pasinál...
De ha átlagos lány vagy, akkor ezen nem kell aggódnod, mert semmi esélyed :D
Velem is akart ilyet játszani egyszer egy pasi, bele is mentem, de közben eszembe jutott, hogy elfelejtettem megborotválni a puncimat...ettől zavarba jöttem, és tényleg beleadtam mindent, de 1 perc alatt lefogott, és dugni kezdett. ( Szerencsére nem zavarta a szőrös puncim )
Pedig amúgy még kisebb is volt a srác, és elég nyurga is.
Szóval a lényeg, hogy átlagos esetben sokkal gyengébb egy csaj, és valószínűleg könnyedén meg leszel dugva. XD
Mondjuk, ha tényleg erős vagy, és komoly ellenfél, akkor szorítsd le a pasit, nem kell megütnöd, rúgnod, ilyesmi 💁♀️
Engem nőként izgat az ilyesmi, de sosem tart pár percnél tovàbb, nemhogy még ilyenen aggódjak :D
Egy pasi összefogja a két karomat a fél kezével, alig tudom kifeszíteni 😅
Az ilyen játéknak úgyis az a vége, hogy az adott csaj meg lesz dugva, mert amúgy ez a realitás... Hát ez van, biosz, ennyi...
Mi is szoktunk ilyet játszani
Utes, rugas tilos
Csak erovel szabad egymast megprobalni legyozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!