Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyire lehet hatással az első szexuàlis élmény a továbbiakra nézve? Félek,nagyon elcsesztem. Olyannak adtam a szüzességem, akinek nem kellett volna. Kb.megerőszakolt. 😪
Lényeges az első élmény. De bocsi kérdező, neked nem csak ez a bajod. Szóval már eleve terhelt voltál, hisz úgy fogalmaztál hogy ADTAD.
Mint ahogy ez ezrest szoktak adni. Tárgyiasítod a saját tested, nekem ez jön le a szóhasználatodból.
Amúgy is lett volna bőven meló a kis lelkeddel (es ha jó kezekbe kerültél volna akkor sínen lennél már), de így sajnos mélyebbre kerültél. Nem sok önértékelésed van. De nézd a jó oldalát: innen már sokkal inkább csak felfelé vezet az út 😉
F34
Az első szex szerintem a legmeghatározóbb. Ha az első eleve rossz volt, akkor félni fogsz a többitől is hiába lesz más a partnered. Legalábbis tudat alatt biztos benned lesz ez.
Nagyon sajnálom, hogy rossz volt az első élményed. Talán érdemes lenne beszélgetni egy szexuálpszichológussal.
De ha jól esne (mondjuk ez esetben ez hülye megfogalmazás) kibeszélni a dolgot, akkor írhatsz nekem is.
Nem te cseszted el, ha megerőszakoltak, cseszdmeg!
Rendőrség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!