Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cdajok milyen élmény és érzés volt mikor az első + 20cm es intim mérettel szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
#Szeretkezés +20 cm intimmérettel
febr. 24. 06:03
2/9 A kérdező kommentje:
1/1 nem is fájt, befogadtad egyből?
febr. 24. 06:54
3/9 anonim válasza:
Nagyon jó. Nekem egyáltalán nem fájt. Bár nem is voltam száraz..
5/9 anonim válasza:
20+? Még 16+ossal sem találkoztam élőben. Azért az elég ritkaság.
6/9 anonim válasza:
Esküszöm tiltani kéne már ezeket a f*sz kérdéseket a p*csába. Ember, mi a f*szt vagy te ráállva erre minden egyes nap?!
7/9 A kérdező kommentje:
6 hát tiltsad.milyen mindennap?
ha unod olvass mást.pszihológusodnál voltál már?Dilibogyót be szedted?vagy elgurult? LOL :)))))))))))
febr. 25. 11:58
8/9 anonim válasza:
7
Te írod ki naponta 3-szor ezeket a szánalmakat, és én menjek pszichológushoz? :D
Neked kéne inkább, mert a kérdéseidből árad a frusztráltság és az elmebaj. Bár szerintem rajtad még a pszichológus sem segít, ilyen súlyos elmebetegeket szerintem már nem kezelnek.
9/9 A kérdező kommentje:
8 hát miért olvasod?
febr. 26. 16:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!