Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mostanában többes szex élményetek, ha igen milyen felállásban és milyen volt maga az élmény?
Figyelt kérdés
febr. 26. 19:16
1/9 anonim válasza:
Sajnos még nem, de a Párommal nyitottak vagyunk hetero párcserés szexre. 37/F
2/9 anonim válasza:
Soha nem volt még, de bevallom mozgatja a fantáziámat. Két férfi, egy nő felállás. Kíváncsian követem a válaszokat. 35/N
4/9 anonim válasza:
2: Vadidegen férfi szóba jöhet? Ha igen, én jelentkezem az első férfi szerepére. Priviben megbeszélhetjük a többit ha érdekel. 31/F
5/9 zsoller92 válasza:
Igen volt pár hete , 2 pasi 1 nő felállásban! Én voltam aki a párhoz csatlakozott és azt veszem észre mert többször volt így hogy a másik pasi zavarban volt és nem állt fel neki úgyhogy nem kellett elrendezni a nőt rendesen ! 32/F
6/9 anonim válasza:
Sajna kimaradt nekem és a párom N is visszalépet.
7/9 anonim válasza:
Egy olyan buliban jött össze, ahova el sem akartam menni. Szerencsés vagyok, két intelligens pasi talált meg. Most már tudom, kar lett volna kihagyni.
8/9 anonim válasza:
Nyáron egy baráti párral mentünk volna nyaralni, de a pár csajának szabadságát az indulás előtti nap visszavonták. Azt mondta, hogy menjünk el nyugodtan hárman. Azt is mondta, hogy gondoskodjak helyette is a párjáról, mint ahogy ő is tenné...
Így voltam két pasival 10 napig édes-hármasban.
Fantasztikus volt: két férjem volt, hol együtt, hol külön-külön kényeztettek.
Életem legjobb (és legfárasztóbb) nyaralása volt!
9/9 anonim válasza:
Mi keresünk fiút kelet Magyarországrol. De csak olyat aki jön megdugja és megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!