Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan játsszunk megerőszakolós szexet a pasimmal úgy, hogy tényleg ellenálljak, de ne tegyek kárt benne?
Figyelt kérdés
Fiúm szeretné, ha játékból, de azért komolyan ellenállnék neki fizikailag...Én viszont nem akarok a nyakának ugrani, és fojtogatni, vagy beverni az orrát, lerúgni a vesélyét, szóval hogyan legyek komoly, de óvatos?szept. 19. 06:51
11/43 anonim válasza:
Üljél úgy a nyakába, arcára hogy a karjaira nebezednek a lábaid. Ha az alkarjával el kezd kapálozni, azt meg kézzel leszorítod.
12/43 anonim válasza:
9-es mitől van olyan erő benned? :)
13/43 anonim válasza:
Szerintem ha nem rúgsz, ütsz, harapsz, akkor nem lesz neki baja.
Csak simán ellenkezz!
Viszont vigyázzatok, nehogy a pasid úgy járjon mint az egyik filmben a csaj párja.
Ott a nő vágyott arra hogy meg legyen erőszakolva de csúnya vége lett.
Szexterápia (The little death)
14/43 anonim válasza:
Nálunk én vetettem fel az egyik pasimnak a dolgot, mert cingár volt, gondoltam majd kicsit cukkolom,hogy nem tud legyőzni, de visszafelè sült el, és én voltam megszeppenve, mikor simán lefogott, és úgy megb.szott, hogy csak pislogtam 😅
15/43 anonim válasza:
#3 ne legyél már büszke arra, hogy ilyen gyenge vagy! 😁😁
16/43 A kérdező kommentje:
Amúgy így most elbizonytalanodtam, nem merült fel bennem, hogy ne győzhetnék 🙄
szept. 19. 08:46
17/43 anonim válasza:
Régebben én is beképzelt voltam az erőmre, mert magasabb, vállasabb vagyok, mint a női átlag, erősebb voltam mindig a legtöbb lánynál, és azt gondoltam, ez a fiúkkal egy szintbe tesz....aztán párszor meg lettem dugva ilyen játékos non consent szexben, és akkor így realizáltam magamban a helyzetet 🤷♀️😅
18/43 anonim válasza:
#16 Ne légy bizonytalan, használd a fantáziád, járj túl az eszén. :)
Milyen alkati különbség van köztetek?
Láttam olyan olajos birkózást a neten, hogy a nagy izmos pasi egy formás, fitt nővel birkózott. Amikor a pasi felülkerekedett a nő finoman rámarkolt a pasi golyóira, olyankor egyből engedett a pasi a szorításból. :)
19/43 anonim válasza:
Egy sportoló csaj sok esetben simán erősebb egy átlag pasinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!