Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan játsszunk megerőszakoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan játsszunk megerőszakolós szexet a pasimmal úgy, hogy tényleg ellenálljak, de ne tegyek kárt benne?

Figyelt kérdés
Fiúm szeretné, ha játékból, de azért komolyan ellenállnék neki fizikailag...Én viszont nem akarok a nyakának ugrani, és fojtogatni, vagy beverni az orrát, lerúgni a vesélyét, szóval hogyan legyek komoly, de óvatos?

szept. 19. 06:51
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Osszeszoritani szoktam a labamat, labbal eltolni (nem rugni), kezzel kapalozni. Elhuzodni, elfutni. Volt mar hogy szemenkoptem😂 meglepoen hatasos volt

21/N

szept. 19. 09:49
 22/43 anonim ***** válasza:
21 nem semmi vagy! 😊🙂
szept. 19. 10:27
 23/43 anonim ***** válasza:
48%
Leköpöd? Az durva
szept. 19. 10:44
 24/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért gondoltad, hogy erősebb vagy, mint egy férfi? Nagydarab vagy?
szept. 19. 11:12
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem játszottam ilyen erőszakolósat, de viccből szkanderoztam a csajommal, nem picike 170 cm magas, kb 55kg 2 kézzel sem tudott lenyomni, úgy, hogy én kb 45 fokos szögben tartottam a kezem.
szept. 19. 11:13
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Hat egy eroszakolot nem kimelunk🤷🏻‍♀️

De amugy nem tudom, lehet a mi kapcsolatunk fura de ilyeneken nem akadunk fent

szept. 19. 11:15
 27/43 anonim ***** válasza:
25-ös 170 cm 55 kg az nem takar erős csajt, nem csoda, ha nem tudott lenyomni
szept. 19. 11:21
 28/43 anonim ***** válasza:
Kap el akkor, amikor nem figyel, pl. kulcsold a lábaid a nyaka köré (de ne fojtsd meg xd)
szept. 19. 11:28
 29/43 anonim ***** válasza:

27.

Igen de a kérdező sem írt semmi paramétert...

Lehet a 150cm 40 kg is meg 180 cm 80 kg-is és ez nem mind1...

És a pasiról sem tudni semmit.

szept. 19. 13:03
 30/43 anonim ***** válasza:
Az én csajom is szokta mondani, hogy legyen ilyen szerepjáték, de még igazán nem hoztuk össze.
szept. 19. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!