Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziál sok nő hogy megerőszakolják ?
Figyelt kérdés
Vagy ez hamis állítás ?
Hátha most kiderül .
ápr. 5. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Igen de csak fantázia .
Igen és ha nem is erőszak volt hasonló eset.
Nem igaz.
Beteg gondolat ,kizárt !
Sajnos megtörtént
21 szavazat
1/14 anonim válasza:
Mert amíg nem éli át, azt hiszi, jó buli...
2/14 anonim válasza:
Szerepjáték szintjén szerintem sokan bevállalnák. Férfi vagyok.
3/14 anonim válasza:
Állítólag ez a viselkedésminta a nőkbe van kódolva, genetikailag is.
4/14 A kérdező kommentje:
Bevallom filmben izgató de a normál életben kizárt dolognak tartom!És azt se értem hogy nézni miért izgató számomra.
ápr. 5. 17:16
5/14 anonim válasza:
4#: Kérdés, hogy nőként vagy férfiként nézed? Ha nőként, akkor pl.: a nő vs. nő közti versenyszellem miatt, vagy mert egy nővel szemben tudnál domináns lenni.
6/14 anonim válasza:
Az ilyen fantáziálgatáshoz BDSM hajlam társul, ebből ered.
7/14 anonim válasza:
A #6-osnak igaza van. Azok a nők akik ilyenről fantáziálnak azok BDSM hajlamosak vagy már benne is vannak.
8/14 anonim válasza:
Mert mint fantázia izgatja őket azért.
9/14 anonim válasza:
A fantáziámban egy apám korabeli férfi erőszakol meg.
10/14 anonim válasza:
Ahogy fent is írják nem minden nő fantáziál erről, csak néhány szubmisszív nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!