Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fantáziál sok nő hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fantáziál sok nő hogy megerőszakolják ?

Figyelt kérdés

Vagy ez hamis állítás ?

Hátha most kiderül .

ápr. 5. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Én pl nem fantáziálok ilyesmiről főleg azért nem mert velem megtörtént és ha lehetne inkább el is felejteném.
ápr. 5. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nagyon sajnalom azokat akikkel ilyen tortent es soha nem is szeretnem megtapasztalni, de fantazia szinten rohadtul izgato szamomra is. Bar alapbol en a bdsm, a durvasag es bizonyos mertekig az alarendeltseget is elvezem.
ápr. 6. 00:39
 13/14 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van egy kis szub hajlamom, nálam is visszatérő fantázia. Engem például kifejezetten a kiszolgáltatottság és alárendeltség érzése izgat, meg az hogy le vagyok korlátozva akár kikötve/lefogva. Maga a durvaság, dominancia és enyhe agresszió is izgat ugyanígy.

Mondjuk ez tényleg csak fantázia nálam, és nem maga a tényleges nemi erőszak izgat. Ide kapcsolódó szerepjátékot se nagyon próbálnám ki, akkor se ha teljesen biztonságos körülmények közt történne, olyannal akiben megbízok. A nemi erőszaktól és a szerepjátéktól is a gyomrom fordul fel, de az ilyen nagyon enyhe agressziót, dominanciát bírom, de csak azt és semmi többet lényegében.

A legtöbb nő szerintem így van vele, fantáziálnak róla néha-néha, de valójában még egy szerepjáték erejéig se próbálnák ki, ha lehetőségük lenne rá se.

ápr. 6. 01:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nőként néhány szub jellegű fantáziám nekem is van, de a nemi erőszak pont nem szerepel közöttük.
ápr. 6. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!