Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziál sok nő hogy megerőszakolják ?
Vagy ez hamis állítás ?
Hátha most kiderül .
Nekem van egy kis szub hajlamom, nálam is visszatérő fantázia. Engem például kifejezetten a kiszolgáltatottság és alárendeltség érzése izgat, meg az hogy le vagyok korlátozva akár kikötve/lefogva. Maga a durvaság, dominancia és enyhe agresszió is izgat ugyanígy.
Mondjuk ez tényleg csak fantázia nálam, és nem maga a tényleges nemi erőszak izgat. Ide kapcsolódó szerepjátékot se nagyon próbálnám ki, akkor se ha teljesen biztonságos körülmények közt történne, olyannal akiben megbízok. A nemi erőszaktól és a szerepjátéktól is a gyomrom fordul fel, de az ilyen nagyon enyhe agressziót, dominanciát bírom, de csak azt és semmi többet lényegében.
A legtöbb nő szerintem így van vele, fantáziálnak róla néha-néha, de valójában még egy szerepjáték erejéig se próbálnák ki, ha lehetőségük lenne rá se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!