Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz ötlet volt kamuznom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet volt kamuznom a farkam méretéről?

Figyelt kérdés

15-16cm de azt kamuztam 17cm.

Lemérni nem fogja és kb ekkorát keresett mert 13-14cm méretekkel volt azt mondta. Elég vastag is nekem, azt is mondhatnám azért tűnik hosszra kisebbnek, ha élőben rákérdezne. 😂

Az a 1-2cm szerintem pedig nem feltűnő ekkora méretnél.

nov. 29. 01:21
 1/10 Eric Griffin ***** válasza:
71%
Ő valóban nem fogja látni a különbséget, de hazudtál, rossz ember vagy. Ezért reinkarnáció során következő életedben egy vörhenyes porszívóügynök leszel. Csak magadnak köszönheted.
nov. 29. 01:35
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
A "rég mértem" és a "lehet rossz volt a vonalzó" biztos bejön, ne aggódj.
nov. 29. 04:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátodé mekkora?
nov. 29. 05:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért egy tapasztalt nő észre fogja venni, de nem fog szólni nyugi. Az más kérdés hogy mennyire gondolja azt ha ebben is képes voltál hazudni, akkor másban is fogsz.

Én lefelé tagadtam le pár centit, de simán rájött a partnerem. Mondta is szex után hogy ez kizárt hogy annyi legyen mint amit közöltem vele. De csak mosolygott és poénkodtunk.

nov. 29. 06:35
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Jó ötlet volt. A nőknek rendszeresen kamuzni kell, különben sem megszerezni, sem megtartani nem tudod őket.
nov. 29. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1 cm miatt...

Úgysem veszi észre és méregeti, úgyhogy a semmi miatt hazudtál.

nov. 29. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Ndkem volt olyan, hogy annyira előnyösen sikerült lefotózni, h kérdezte utána a csaj, h hogy volt akkor akkora. De azt mondta nem baj, mert a túl nagyot úgysem szereti
nov. 29. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére tőlem még egy nő sem kérdezte meg így direktbe, bár szerintem sejtik mennyire kicsi. Amikor téma volt az intim méretem, vagy hogy milyen vagyok az ágyban, mindig azt hazudtam, hogy eddig nem volt rám panasz, ami ultra nagy hazugság így visszagondolva mert szakítás után vagy amikor az első apróbb problémák felmerültek a kapcsolataimban mindig azzal aláztak hogy mennyire szr vagyok az ágyban, ami igaz is, mert kb 1 percig se bírom ha nincs rajtam gumi, nem tudok kőkemény lenni, valamint kb 14 centi és vékonyka a péniszem.
nov. 29. 14:17
 9/10 Rocco20 ***** válasza:
A pokol tűzén fogsz most elégni szerintem.
nov. 29. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 😂

Nem kérdezett rá direktbe, Úgy jött szóba Mondta az előző pasijainak 13 -1 4 volt max. Neki igazából ez is kielégítő, de jó lenne kipróbálni egy 17-est, nagyobbra nem is vágyik. Erre mondtam hogy szerencséd van mert nekem pont akkora és nevettünk. 😂

nov. 29. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!