Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Sziasztok, nem tudom, hogy kezdjem az egészet... Ha van hiba a szövegben, elnézést, de már 3 napja nem aludtam az stressz miatt.
22 éves lány vagyok és mivel céljaim vannak, amikhez pénz kell, elkezdtem azon gondolkodni, hogy esetleg hírdetem magam a rosszlányokon, hogy minél hamarabb összeszedjem a pénzt.
Viszont elég sok gátlásaim vannak, amikor annyira erôsek, hogy még soha nem mertem ismerkedni férfiakkal, habár az arcomat szépnek mondják (szerintem nem az, fôleg az orrom és az állkapocsom miatt), a testem az picit más...
Én egy ritka malabszorpciós és növekedési hormonális zavarral születtem.
Nem, nem vagyok torzszülött, viszont az átlag nônél kisebb vagyok (140 cm és 30 kg)(nem dwarfism! Mindenem arányos!) és az a baj, hogy semmi nôies alakom nincs. Olyan vagyok mint a bot és még a melleim sem nôttek meg pubertás korban. Lapos a mellkasam 😭 és a fenekem is...
Továbbá a biztonságom miatt is aggódom, mert ha valami rosszul sül el, én megvédeni nem tudom magam. Igaz vehetek paprikaspray-t, de annak használatához is szerencse kell ...
Továbbá még nem voltam senkivel, mert engem nagyon zavar a lapos mellkasom és fenekem és akkor Ott van BDD-m is,ami pszichésen nálam tovább bonyolított mindent. Gondolom a tapasztalatlanság egy ko-kritérium vagy nem tudom. Tudatlan vagyok e-téren
Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e.
Inkább az Only fanst próbálod ki!
Biztonságosabb.
Van aki a különösre bukik,én ettől függetlenül nem értek veled egyet. Szerintem ne tedd.
Azért megnéznélek. F
Ez a szakma inkább a bevállalós szégyenteleneknek van.
Egy komplexusos szűznek biztos nem ajánlott. Bár a pedok biztos örülnének neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!