Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó ötlet legénybúcsúra prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet legénybúcsúra prostit vagy sztriptiz táncost hívni?

Figyelt kérdés
Megakarom lepni a haveromat, mielott összeházasodna. Vlami ötlet?

nov. 8. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a prosti rendkívűl rossz ötlet.
nov. 8. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
12%

Jó ötlet, de ne legyen prosti kinézete!

Legyen egy átlagos jo csaj, aki nyom veletek egy gangbanget!

nov. 8. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
nov. 8. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Olyat hívjatok, aki extrát is vállal.

Ha a vőlegény nem is, de ti megfujathatjátok

nov. 8. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Sztem nagyon cringe dolog

Prostihoz elmegyek amikor kedvem van. Miért az esküvő előtt egy héttel kéne megcsalni az asszonyt, pont egy prostival? Hogy az 5 milliós esküvőt elbukják, ha kiderül?

A prosti lényege, hogy diszkrét. Házas ember, annyit prostizik, amennyit csak akar. Sose derül ki.

De onnantól kezdve hogy 10 haver végignézte, valaki tuti köpni fog, és onnantól az 5 milka bukó a haverodnak. Vagy kifizeted azt is?

nov. 8. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Jó ötlet!!!

Régen jártam leánybúcsúba.

Nem tudsz perverzebb lenni a csajoktól!!!

nov. 8. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Először beszéld meg a menyasszonnyal hogy neki ez rendben van e.

Ha igen akkor én javaslom a táncos lányokat, de prostit semmiképpen nem.

nov. 8. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
26%

Nyilván nagyon izgató lehetne, de mégsem jó ötlet. Nehéz nagyon ellenállni, főleg bepiálva, aztán a vőlegénynek pont az esküvő előtt hatalmas lelkiismeret furdalást okozni. Meg biztos lenne valamelyik, amelyik köpne, és eljutna az infó a menyasszonyhoz.

De ehhez egyébként ismerni kell a párt is. Mert olyan is van, ahol egy laza cumi, vagy ciciszex simán beleférhet. Lehet a legjobb előre tisztázni.

nov. 9. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, de nem útszéli, hanem normálisabb és szigorúan tilos a vőlegényt bármibe is belekényszeríteni. Csak annyit, amennyit ő maga akar és tudja, hogy abból nem lesz baj. (Többnyire ez max a levetkőzésig terjed ez esetben.) Ti viszont jót szórakozhattok a csajjal.
nov. 9. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
28%

Erre csak olyan írja hogy jó ötlet, aki még életében nem volt ilyen legénybúcsúban.

Aki volt már, az tudja hogy iszonyat kínos az egész. Odajön 1-2 prosti, még szerencse ha igényesek, rosszabb esetben ott derül ki, hogy ami a neten jól nézett ki, az a valóságban full igénytelen csúnya. Aztán elkezdik illegetni magukat, a társaságnak van egy fele aki már annyira be van b * szva, h nyilván rájuk mászik, azok meg hogy ki van fizetve a zsé, nyilván haza nem mennek azonnal, de mivel részeg klienssel nem foglalkoznak, ezért ezek a részeg próbálkozások extra kínossá válnak nagyon hamar. A többiek meg nézik, pl. ha a völegénynek táncol a csaj (lap dance), 10-en nézik, iszonyat kínos, gyerekes, ezt max egy tini házibuliban tudom elképzelni, de már ott gáz

nov. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!