Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet legénybúcsúra prostit vagy sztriptiz táncost hívni?
Jó ötlet, de ne legyen prosti kinézete!
Legyen egy átlagos jo csaj, aki nyom veletek egy gangbanget!
Olyat hívjatok, aki extrát is vállal.
Ha a vőlegény nem is, de ti megfujathatjátok
Sztem nagyon cringe dolog
Prostihoz elmegyek amikor kedvem van. Miért az esküvő előtt egy héttel kéne megcsalni az asszonyt, pont egy prostival? Hogy az 5 milliós esküvőt elbukják, ha kiderül?
A prosti lényege, hogy diszkrét. Házas ember, annyit prostizik, amennyit csak akar. Sose derül ki.
De onnantól kezdve hogy 10 haver végignézte, valaki tuti köpni fog, és onnantól az 5 milka bukó a haverodnak. Vagy kifizeted azt is?
Jó ötlet!!!
Régen jártam leánybúcsúba.
Nem tudsz perverzebb lenni a csajoktól!!!
Először beszéld meg a menyasszonnyal hogy neki ez rendben van e.
Ha igen akkor én javaslom a táncos lányokat, de prostit semmiképpen nem.
Nyilván nagyon izgató lehetne, de mégsem jó ötlet. Nehéz nagyon ellenállni, főleg bepiálva, aztán a vőlegénynek pont az esküvő előtt hatalmas lelkiismeret furdalást okozni. Meg biztos lenne valamelyik, amelyik köpne, és eljutna az infó a menyasszonyhoz.
De ehhez egyébként ismerni kell a párt is. Mert olyan is van, ahol egy laza cumi, vagy ciciszex simán beleférhet. Lehet a legjobb előre tisztázni.
Erre csak olyan írja hogy jó ötlet, aki még életében nem volt ilyen legénybúcsúban.
Aki volt már, az tudja hogy iszonyat kínos az egész. Odajön 1-2 prosti, még szerencse ha igényesek, rosszabb esetben ott derül ki, hogy ami a neten jól nézett ki, az a valóságban full igénytelen csúnya. Aztán elkezdik illegetni magukat, a társaságnak van egy fele aki már annyira be van b * szva, h nyilván rájuk mászik, azok meg hogy ki van fizetve a zsé, nyilván haza nem mennek azonnal, de mivel részeg klienssel nem foglalkoznak, ezért ezek a részeg próbálkozások extra kínossá válnak nagyon hamar. A többiek meg nézik, pl. ha a völegénynek táncol a csaj (lap dance), 10-en nézik, iszonyat kínos, gyerekes, ezt max egy tini házibuliban tudom elképzelni, de már ott gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!