Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Két munkatársnőm azt mondta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két munkatársnőm azt mondta eljönnek velem swinger klubba. Ez jó ötlet?

Figyelt kérdés
Nem az lesz, hogy befizetem a belépőt, ők ingyen mehetnek be, de csak nézelődni akarnak? Engem pedig visszafognak, mert előttük gátlásos leszek. Így, ha megdughatnék ott nőket előttük nem merem és potyára fizetem ki a pénzt. De ők gondolom inyen mehetnek be, mert nök. Előttem gondolom ők sem fognak dugni ott pasikkal. Van értelme velük menni?
jan. 27. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megyek veletek en is bro
jan. 27. 15:40
 2/7 cinderella_ ***** válasza:
100%
Ezt ki vetette fel? Nem csak szívatnak? 😳
jan. 27. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Csak szivatnak. Meg amugy is ha ugy erzed visszafognak akkor minek mennel veluk?!
jan. 27. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, ha nem akarsz tőlük semmit, s feszélyezve éreznéd magad akkor miért akarnál velük menni??? Ők is be tudnak szóló nőként bármikor nélküled is, s te is be tudsz menni szóló pasiként (ha bejelentkeztél időben!).
jan. 27. 16:43
 5/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Inkabb menj be velük és legyen szex velük. Véletlenűl ilyen helyre nem megy az ember.
jan. 27. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj velük, van esélye hogy játszhatsz is velük valamit. :)
jan. 27. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Előtte otthon tegyetek egy főpróbát és aztán majd meglátod hogy érdemes-e menni.
jan. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!