Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye?

Ha viszel magaddal csajt akivel gumi nélkül csináljátok akkor sok, amúgy meg kb. 0. Több száz alkalommal voltam már, de eddig összesen asszem' két olyat láttam, amikor azt mondták menjen gumi nélkül (nem mentem bele, de ha a helyedben lennék akkor nem tenném akkor sem ha ezt kérik).
Minden más esetben alap a gumi, s ha sumákoláson próbálnak kapni akkor kivágnak a "körből" is, s ha szól valaki ezért a recin akkor a klubból is (+ki is tiltanak). Avagy akár igen kellemetlen attrocitás is érhet. Az egyik almalommal a srác kiszállás után egyből lekapta a gumit, a félhomályban a lány párja azt hitte sunnyogott és majdnem megverte. Az volt a szerencséje, hogy jóban voltam Attilával és mondtam neki láttam, hogy volt a srácon gumi.
Szóval ha jót akarsz meg sem próbálod! Sőt miután kiszálltál nem azonnal veszed le, hanem megvárod, hogy lássák rajtad volt végig.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!