Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
Mennyi az esélye hogy Swingwerbe gumi nélkül dugjak?

jan. 26. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem próbálnám meg. Minden féle szarságot össze lehet ott szedni.
jan. 26. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Akinek ez a szándéka ott azt hazaküldik az életen elmélkedni.
jan. 26. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy a végtelenhez
jan. 26. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Semennyi. Simán kidobnak ilyenért.
jan. 26. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszel magaddal csajt akivel gumi nélkül csináljátok akkor sok, amúgy meg kb. 0. Több száz alkalommal voltam már, de eddig összesen asszem' két olyat láttam, amikor azt mondták menjen gumi nélkül (nem mentem bele, de ha a helyedben lennék akkor nem tenném akkor sem ha ezt kérik).

Minden más esetben alap a gumi, s ha sumákoláson próbálnak kapni akkor kivágnak a "körből" is, s ha szól valaki ezért a recin akkor a klubból is (+ki is tiltanak). Avagy akár igen kellemetlen attrocitás is érhet. Az egyik almalommal a srác kiszállás után egyből lekapta a gumit, a félhomályban a lány párja azt hitte sunnyogott és majdnem megverte. Az volt a szerencséje, hogy jóban voltam Attilával és mondtam neki láttam, hogy volt a srácon gumi.

Szóval ha jót akarsz meg sem próbálod! Sőt miután kiszálltál nem azonnal veszed le, hanem megvárod, hogy lássák rajtad volt végig.

jan. 26. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy zártkörű klubba, van rá esély. De viszont itt szigorú szabályok vannak. Pl. szürő vizsgálat kötelező, ennélkül be sem engednek.
febr. 25. 05:22
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 a kicsi zártkörű privát partikra szinte csak párokat várnak, oda szóló pasiként csak akkor jut be valaki ha már személyesen jól ismerik (más bulikból, klubokból).
febr. 25. 13:46
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Egész életemben egyetlen, néhány perces próbálkozáson kívül sohasem használtam óvszert, de ilyen helyre én se mennék anélkül.
márc. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!