Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban hány szexuális aktus kell hogy terhes legyen egy nő? Mennyi az esélye hogy 1 szexről terhes lesz valaki?
Mi a volt párommal március elején keztuk el védekezés nélkül csinálni és az orvos szerint április közepén fogant a gyerekünk évekkel ezelőtt. Heti 2 szer csináltuk.
Akor nekem relatíve jó a spermam vagy nem?
Nagyon fiatalok voltunk anyuka majdnem még gyerek én 20 körüli voltam.
Gondolom idővel csökken a spermaszam.es a petesejt létszám.
Kollegamek másfél éve próbálkoznak és semmi egyenlőre.
Pedig a nő ott is fiatal 24 a haver 37 .
Átlagban mennyi aktus és idő még valakit teherbe ejt az ember ?
3# és nálatok előtte nem volt fog gátló?
Lehet az okoza .nálunk se volt elote fog gátló.
Szülés után szedte és új párjával 1 év volt mire ujraterhes lett .
Szóval lehet ez sokat szamit
Anno nekem eleg hamar osszejott. 1-2 het alatt.
Ikerim vannak
Exemmel fiatalon nagyon nehezen estem teherbe, pedig nagyon próbálkoztunk.
A mostani párom meg kb. rám néz és már terhes vagyok. 😀
Nagyon régen még úgy olvastam a 8.-os biológiai könyvben (Mozaik kiadó), hogy ~30%, ha
·Mindketten teljesen egészségesek (ebbe beletartozik hogy nem is túlsúlyosak)
· épp peteérés van és
· reprodukciós koruk csúcsán vannak.
A petesejt szám nem változik. Minden hónapban 1... Kivételes esetekben van, hogy mindkét fészekben érik 1-1, így lesznek a kétpetéjű ikrek. Az egypetéjűek gyakorlatilag egymás genetikai klónjaik, full egyforma DNS térképpel.
Statisztika van, átlag nincs. Statisztikailag a férfiak 86,75 kg-sek, de az átlag mégsem ennyi.
Statisztika szerint védekezés nélkül ha rendszeresek az együttlétek akkor 85% az esély a teherbeesésre. Ettől még van akinek gyakorlatilag egy együttlétből összejön, mások meg évekig próbálkoznak (pedig semmilyen szervi kizáró ok nincs).
Egyénfüggő is a dolog, de ha nem az lenne, még akkor sem lehetne ebből statisztikát csinálni.
Van amikor 1 is elég, van amikor 100 sem. Nyilván értem, hogy átlag alatt nem ezt érted, de lehetetlen ebből valamilyen értékelhető mérést végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!